Joi,
18.04.2024
Ploi Scurte
Acum
4°C

Carabulea: criza va trece anul viitor

Patronul Holdingului Atlassib crede că 2010 va fi un an bun nu numai pentru afacerile sale, ci şi pentru economia României. El susţine că actualul blocaj financiar porneşte de la băncile care nu găsesc, încă, soluţii de creditare. "Acum băncile nu creditează pentru că nu pot concepe acele mecanisme care să le garanteze că banii pe care îi împrumută se mai întorc. Banca Carpatica s-a axat pe restructurarea creditării, în sensul sprijinirii creditaţilor şi pe recuperarea creanţelor", a spus Ilie Carabulea. El spune că 2010 va fi un an de creştere economică. "Eu spun că anul viitor va însemna un an de creştere semnificativă. România este o ţară bogată, are un mediu propice. În România, criza nu este una reală, este una a zvonurilor. Mi-e silă când văd în presă numai împuşcături, cazuri de corupţie, un lucru bun nu vezi, niciun ziar nu laudă ceva". Cât priveşte situaţia politică, pentru Ilie Carabulea lucrurile nu sunt dramatice. "Situaţia politică trebuie să se stabilizeze. Ca la noi a fost şi în alte părţi. Amintiţi-vă că în Italia se schimba Guvernul de două ori pe an, până să vină Berlusconi".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus