Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cazan: Antonescu are 40% in municipiu si 19% in judet

Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a declarat astăzi că electoratul lui Băsescu a migrat spre liberali, mai ales în municipiul Sibiu. "PNL a comandat un sondaj de opinie în toate judeţele. În câteva judeţe, printre care şi în Sibiu, acesta a fost încheiat şi putem să vă spunem că sunt zone în care Crin Antonescu stă chiar foarte bine. Vom avea toate datele la sfârşitul săptămânii. La nivelul municipiului Sibiu Crin Antonescu are puţin peste 40 la sută, 40,07, mai exact. Traian Băsescu are 35 la sută, iar Mircea geoană 24%. La nivelul judeţului, Crin Antonescu are 19.05%", a spus Cazan.
Liberalii spun că deşi Traian Băsescu conduce în opţiunile de vot la nivelul judeţului, Crin Antonescu are de partea sa fostul electorat al preşedintelui. "Traian Băsescu a pierdut tot Ardealul. Geoană şi Băsescu conduc în Moldova şi sudul ţării", a mai spus liderul PNL Sibiu. Crin Antonescu este aşteptat în Sibiu marţi, 17 noiembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

mania

Acum 14 ani

40+19=59:2=29,5. ce-i asa complicat d-le cazan?
Raspunde

dani

Acum 14 ani

sper sa devina preseninte antonescu.
Raspunde

Stefan

Acum 14 ani

Antonescu se vede presedinte, iar Cazan cel putin ministru ! Visatori baietii !
Raspunde

Aly

Acum 14 ani

Cazan poate nu, da` Crin Antonescu precis ar merita voturile sibienilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus