Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Geoana, Johannis, Marga: o ploaie de `amabilitati`

Lansarea cărţii semnate de Andrei Marga la Sibiu a beneficiat de prezenţa atât a primarului Klaus Johannis, cât şi a preşedintelui PSD, Mircea Geoană, venit la Sibiu în scop electoral. Mai toţi vorbitorii s-au lansat în comentarii mai mult decât amabile la adresa celor prezenţi. Astfel, Geoană şi-a adus aminte despre cum l-a impresionat atât Andrei Marga, "dar şi doamna Marga. Avea o capacitate intelectuală deosebită". Discursul lui Geoană a fost susţinut într-un "Sibiu metropolă", "pe care Klaus Johannis l-a transformat într-un brand care îl obligă la politica naţională". În replică, Andrei Marga şi-a adus aminte "cu câtă preţuire vorbea, la Washington fiind, unul din consilierii Casei Albe, despre ambasadorul României", care, în acea vreme, era Mircea Geoană. În fine, vorbind despre carte, Klaus Johannis s-a lansat în discuţii aproape filosofice. "Paradoxal, o criză este o cale bună spre îmbunătăţire", a spus primarul Sibiului. "Trebuie să fim pregătiţi şi pentru soluţii care pun în dezbatere situaţii neplăcute - vrem un stat performant în următorul deceniu sau un stat performant pentru un secol", a spus Johannis. Legat de cartea lui, prima din România despre criză, Andrei Marga a spus că românii au o perioadă dificilă din cauze eminamente locale. "Criza este eminamente una românească. Vine din acţiunile şi inacţiunea guvernanţilor ţării. În nicio ţară nu sunt comprimate, pe motiv de criză, consumul, cheltuielile şi investiţiile. Avem de a face cu două crize: una a capacităţii administrative şi una a calificărilor profesionale", a adăugat, printre altele, Andrei Marga. În ediţia de luni veţi putea citi un amplu interviu cu Andrei Marga, atât despre carte, cât şi despre situaţia politică şi economică a ţării.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

xyz

Acum 14 ani

Dezamagitor! Farse si obediente dezgustatoare. Cui prodest?
Raspunde

Mihail Medrea

Acum 14 ani

cui pe cui...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus