X

La Sibiu vin 400 de autocare cu pedelisti pentru Basescu

Autorităţile locale au fost informate de reprezentanţii PD-L Sibiu că în fosta Capitală culturală europeană sunt aşteptate 400 de autocare cu susţinători aduşi pentru mitingul lui Traian Băsescu. Numărul mare de autocare poate pune probleme circulaţiei din oraş, chiar dacă mitingul este programat pentru ziua de duminică, orele 14. Cu toate acestea, organizatorii democraţi nu au solicitat administraţiei locale restricţionarea circulaţiei pe anumite tronsoane din oraş.
Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat că mitingul a fost aprobat pentru o participare de 10.000 de persoane. “Dacă o să fie 12.000, nu o să fie nicio problemă. Dar dacă vom vorbi, de exemplu, de 30.000 de persoane, atunci vom acţiona conform legii şi vom amenda organizatorii. Forţele de ordine sunt dimensionate pentru participarea a 10.000 de oameni”, a declarat Johannis.
Preşedintele PD-L Sibiu, Ion Ariton, a arătat că este dispus să plătească orice amendă ce va veni de la primărie pentru depăşirea numărului de oameni prezenţi la miting. “Vom plăti cu plăcere orice amendă, dacă asta va însemna că în Piaţa Mare vor fi 50.000 de români”, a comentat Ion Ariton.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

19 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pt. papagalii de mai sus.

  e ca la fotbal, bai prabusitilor. sa zicem ca Liverpool are meci demonstrativ la Sibiu, cu raposata fc soimii sibiu; evident ca vin vreo doua vapoare cu suporteri englezi, ca sa nu fie stadionul chiar gol. asa e si cu geana si baselu, si cu antonescu-crin – merg la meciuri demonstrative cu suporterii lor.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dani

  adineauri am vorbit cu un prieten din Bucuresti venit astazi la Sibiu. Imi zice ca este cazat la Miercurea Sibiului impreuna cu multi altii (cateva autocare in total) sunt cazati peste noapte acolo special pentru mitingul lu Basescu de maine la ora 2 din piata mare. va dati seama ce inseamna asta? Am ramas blocat, ca pe vremea comunistilor frate. Influenteaza masele de oameni ca este aclamat de oameni peste tot unde se duce in tara cu oameni adusi dela bucuresti pe care ii plateste. tara moare de foame si astia isi permit sa bage milioane de dolari in campania electorala, zecii de mii de Bannere publicitare in toata tara si isi permite sa transporte zeci de autocare de oameni toata tara . Voi va dati seama?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bebe

  Veniti maine la ora 2 in piata mare in Sibiu pentru a arata intregii tari ca aici este Sibiu, fosta Capitala culturala Europeana. Si nu vin Bucurestenii sa isi bata joc de noi. Nu este de ajuns ca isi bat joc de toata tara la Bucuresti acuma vin si la noi in Sibiu. Si sincer va zic nu am treaba cu politica si nu am treaba cu nici un partid dar ce se face in momentul de fata este bataie de joc.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Am ajuns rau fratilor,astia ne duc in sapa de lemn ca sa-si “aclame conducatorul iubit”.Sa fi venit la Sibiu, fara autocare sa vada cat este de iubit,nu aveam nimic impotriva,dar asa este RUSINE,RUSINE ,JENA TOTALA…!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alt Sibian

  E ca pe vremea lui Ceausescu, fratilor! Si ca pe vremea lui Iliescu si Nastase!

  Daca in 2004 PSD aducea cu autocarele participantii, iar la Basescu lumea se strangea spontan si nu organizat, acum s-a inversat treaba!
  Basescu = Nastase acum!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zau?

  Dar cum votati voi 90% cu Johannis, nu-i la fel ca pe vremea lui Ceausescu? Sunteti gloata care-i impotriva turmei, desi eu nu vad nici o diferenta intre unii si altii!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  michael

  eu ma intreb asa : chiar nu se satura sa vada mereu aceleas fete la ficare miting avand in vedere ca autocarele alea il urmeaza peste tot !? zau ca este penibil pare o incercare de a se minti singur ca inca , este bine cotat pe unde merge . oricum nici vremea nu tine cu el azi la sibiu asa ca s-ar putea sa se trezeasca numai cu turistii aia ce-i plimba dupa el ( oameni fara nici un capatai ) si aia cu capul plin de bautura

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Rasinarean

  In Rasinari,hotul de Bara ,ca sa nu zboare de la OPC,anunta localnicii pe reteaua de cablu”MAN SAT”,ca astazi la ora 12,45 au la dispozitie autobuze gratuite sa mearga la mitingul lui Basescu,nevasta-sa si soacra-sa circula pe la toti betivii prin sat sa-i adune.Frumos,poate reuseste sa scape de DOSARUL PENAL de FALS si UZ de FALS,pe care-l are de cand fura de la Primaria Rasinari tot ce era de furat.

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alt Sibian

  Pentru zau?:

  Chiar nu intelegi diferenta ?

  Ca si Nastase, Basescu aduce oamenii cu autobuzele ca sa faca figuratie pt el.

  Noi votam cu Iohannis 90% fara sa se faca circ cu gloata…

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zau?

  dar spectacolele grartis si focurile de artificii pe banii sibienilor nu au avut acelasi scop? nu a fost tot circ cu gloata in scop electoral? ba, voi chiar ne credeti idioti pe toti?

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alt Sibian

  Pentru zau?: Canta la Cotroceni! “Spectacolele grartis si focurile de artificii pe banii sibienilor” – uiti in ce context s-au facut alea, electoral e praful lui Base si Nastase si Geoana…

  Am o stire: primariii din judetul Valcea (nu doar din Sibiu deci !!!) care sunt ale PDL pun la dispozitie autocare pentru a aduce oltenii la Sibiu azi, la mitingul lui Basescu!

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact