Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Turcan: Traian Basescu nu are nevoie de transfer de imagine de la Johannis

Deputatul PD-L, Raluca Turcan spune că spre deoseire de ceilalţi candidaţi la prezidenţiale, Traian Băsescu nu are nevoie să se afişeze cu primarul Klaus Johannis, pentru a le câştiga voturile sibienilor. "În timp ce ceilalţi candidaţi vin pentru a apărea în fotografie cu Iohannis, Traian Băsescu nu are nevoie de transfer de imagine din partea primarului", a spus Turcan.
Turcan este convinsă că Sibiul îl va vota în continuare pe preşedintele Traian Băsescu. Democrat-liberalii au anunţat vineri, că în turul întâi Traian Băsescu va obţine 50% din voturile sibienilor, iar în turul al doilea, 70 de procente, ca şi în urmă cu cinci ani. "Traian Băsescu vine la Sibiu pentru că aici a obţinut unul dintre cele mai bune scoruri în turul doi al alegerilor precedente. Traian Băsescu nu uită niciodată că ardelenii l-au făcut preşedinte acum cinci ani şi de aceea în tot mandatul a fost alături de ardeleni. Traian Băsescu vine la Sibiu şi pentru a contracara propaganda ostilă făcută de PNL", a explicat Raluca Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

gogu

Acum 14 ani

basescu ARE NEVOIE DE TRANSFER IN MAREA NEAGRA . IL DAM GRATIS FARA BENI PENTRU A VISLI IN VOIE
Raspunde

pt. gogul

Acum 14 ani

Marea Neagra a fost facuta cadou patriciului de catre tariceanu. baselu vine sa vasleasca la Sibiu (la strand).
Raspunde

Ina

Acum 14 ani

Basescu are nevoie de transfer de autocare,nu de sibieni,bine ai spus d-na,"a avut",dar ce va avea..ramane de vazut,sau si la alegeri vor "SOSI AUTOCARELE"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus