Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

6,5 mil. lei, suma obtinuta de stat din executarea silita a sibienilor

Până la finele lunii octombrie, autorităţile fiscale au obţinut 6,5 milioane lei în urma executării silite a persoanelor fizice cu domiciliul în judeţul Sibiu, care înregistrau datorii la stat. Valoarea totală a sumei pe care statul o are de recuperat de la sibieni trece de 18,8 milioane de lei, potrivit datelor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. Din acest total, 10,9 milioane lei reprezintă datoriile înregistrate de persoane fizice la nivelul Administraţiei Finanţelor Publice (AFP) a Municipiului Sibiu. Potrivit datelor de la finele lunii octombrie, 3,2 milioane de lei din totalul de 6,5 milioane recuperat, au fost obţinuţi în urma executării silite a persoanelor domiciliate în municipiul Sibiu. Datele Direcţiei de Finanţe mai arată că, la nivelul AF Sibiu au fost înregistrate, până la finele lunii octombrie, 4.288 de persoane care au înregistrat datorii la stat. Principala cauză care a dus la creşterea în ultimul timp atât a numărului persoanelor fizice înregistrate cu datorii, dar mai ales, a datoriei cumulate a acestora o reprezintă falimentele unor companii, potrivit conducerii Direcţiei de Finanţe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus