Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Organizare nemteasca la mitingul lui Basescu

Dacă sibienii s-au aşteptat ca cele 400 de autocare venite din ţară, la mitingul lui Băsescu de astăzi, din Piaţa Mare, să blocheze oraşul, s-au înşelat. PD-L a organizat sosirea participanţilor la miting în acelaşi mod în care este organizat un aeroport. Mai exact, fiecare autocar nu rămâne parcat mai mult de cinci minute, îşi lasă "bagajul" şi pleacă mai departe. Sunt organizate mai mult de 10 locuri de "debarcare" pe "centura" oraşului istoric, la Rectoratul ULBS, la BCR - Zaharia Boiu, pe Constituţiei, la parcarea de la Sala Thalia, etc. De acolo, fiecare grup de 50-60 de persoane are un îndrumător care îi dirijează spre Piaţa Mare. Nu se întâmplă ca două astfel de grupuri să se intersecteze şi să blocheze vreo stradă, pentru că în preajma centrului sunt oameni care îi dirijează, astfel încât să nu se creeze aglomeraţii. Fiecare grup ajunge în Piaţa Mare fie pe strada Gheorghe Lazăr, pe strada Arhivelor, pe Nicoae Bălcescu, pe Mitropoliri, pe sub Podul Minciunilor sau pe strada Avram Iancu. Dacă se întâmplă ca vreun grup să se rătăcească până să ajungă în Piaţa Mare, este imediat reprerat de tinerii îmbrăcaţi în geci portocalii, care sunt postaţi la fiecare colţ de stradă din centrul oraşului. Toată acţiunea era supravegheată încă de la ora 12.30 de liderii PD-L Theodor Stolojan şi Gheorghe Flutur, care au "inspectat" Piaţa Mare. Curios este faptul că cei doi au trecut printre oameni fără a fi băgaţi în vreun fel în seamă.
Cele mai multe autocare aparţin holdingului Atlassib, există însă pe lângă acestea şi autocare înmatriculate în Bucureşti şi foarte multe din judeţil Alba. Foarte puţini susţinători ai preşedintelui au venit în Sibiu cu maşina particulară, automobilele împopoţonate cu afişe ale preşedintelui Traian Băsescu putând fi văzute în parcările de lângă Tribunal, pe strada avocat Ilie Măcelaru sau în parcarea de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor.
Mulţi cei veniţi mai repede la miting s-au adăpostit de frig şi ploaie la Catedrală, iar cei mai rezisteni la frig au făcut adevărate tururi turistice prin centrul Sibiului. "Haideţi cu mine să vă arăt Podul Minciunilor. E dincolo de piaţă!", îşi îndruma un mustăcios colegii. Le-a explicat apoi celorlalţi că el a făcut armata în Sibiu şi mai cunoaşte câte ceva prin oraş.
Mitingul urmează să înceapă la ora 14 cu un spectacol folcloric oferit de Junii Sibiului.


Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

mau

Acum 14 ani

s-a umplut sibiul de sclavii portocali.Incet incet ajungem iar in anii 80 cu acele spectacole omagiale.Rusine revolutia este compromisa.
Raspunde

JIJI

Acum 14 ani

ha ha ha, nicio televiziune nu transmite mitingul
Raspunde

lica

Acum 14 ani

jos dictatura ,,escu,, si neocomunistii.
Raspunde

zozso

Acum 14 ani

si cati oameni sunt, pana la coada? cine stie?
Raspunde

Lu

Acum 14 ani

Saracii oameni, oare cat le-o dat, in afara de o pelerina si o sapca, ca sa latre cateva ore pentru Basescu, dupa un drum de cine stie cate ore? Cred ca cei mai multi care au venit de la sud de Turnu Rosu au venit sa se convinga in sfarsit ca nu le trebuie viza ca sa intre in Transilvania :))
Raspunde

jos cenzura

Acum 14 ani

stati calmi ca a fost blocada :)) dar in piata mare ;) o sa vedeti deseara cand vor aparea stirile. nimeni din sibiu nu-l mai sustine. piata mare a fost plina numai de oameni platiti din alte localitati. sibiul nu-l mai vrea
Raspunde

Sami

Acum 14 ani

Negarea adevarului nu face ca acesta sa se schimbe dragilor. Eu va garantez ca in Sibiu, Basescu o aiba cele mai multe voturi. Pun pariu acum si puteti salva link-ul la comentariul meu. O sa vedem dupa alegeri...
Raspunde

for Sami (IP 188.24.193.107)

Acum 14 ani

bai zombi trezestete nu o sa castigati alegerile nici daca le fraudati.Sa terminat sunteti praf
Raspunde

for Sami

Acum 14 ani

Sami, suntem in anul Domnului 2009 cand toata Transilvania voteaza cu Crin Antonescu, daca nu erau autocarele Base era singur in Piata Mare si se holba la ploaie cu Nutzi, Flutur, Boc so Stolo cel beteag
Raspunde

Sami

Acum 14 ani

O sa ignor comentariul de la 8 pentru ca nu evoca destula inteligenta pentru a-l raspunde. In ceea ce priveste comentariul de la noua, cred ca va trebui sa asteptam si sa vedem. Mi-ar placea sa discutam dup-aia, chiar mi-ar placea. Poate ne intalnim sa bem un suc in mod civilizat, in calitate de invingatori si invinsi, fiecare cu rolul lui.
Raspunde

samuila

Acum 14 ani

nu stiu cat de inteligent esti daca pui botu la minciunile jegoase spuse de zeul tau
Raspunde

Sami

Acum 14 ani

Nu stiu, dar cat esti tu de inteligent sa-mi enumeri lucrurile la care te referi?
Raspunde

Ioana

Acum 14 ani

9 - cu cine spuneai tu ca va vota Transilvania ? cu antogenescu? Sami a avut dreptate! Iar votul se va repeta si pe 6 dec. Cu singura deosebire ca atunci vor vota 70% dintre alegatori pentru Basescu.
Raspunde

Ionel

Acum 14 ani

JOS BASESCU GAOZARUL. CIORUL BETIV,NUTZI , RITZI & CO la TEMNITA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus