Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vasile Dancu: Johannis nu va fi premier, cu Geoana presedinte

Fostul ministru şi strateg al PSD, Vasile Dâncu, a declarat într-un interviu acordat RFI, preluat de Hotnews că Mircea Geoană nu-l va desemna prim-ministru pe Klaus Johannis, daca ajunge preşedinte: "Nu cred că şi-a închipuit cineva vreodată că Mircea Geoană, ca preşedinte al unui partid de stânga ar putea să desemneze un premier de dreapta", a spus Dâncu. Fostul ministru spune că are aceste date din interiorul PSD. "Chiar dacă PSD a încercat o coabitare cu dreapta, în experienţa cu PD-L, nu cred că Mircea Geoană ar face acest lucru. Aici nu vorbim numai despre persoana lui Johannis. Sigur că în cadrul unei coaliţii, s-ar putea desemna şi un program de dreapta, dar Mircea Geoană ca preşedinte şi numai aşa, datorită unei chestiuni de consens naţional nu cred că ar face acest lucru. Ştiu că din interiorul partidului nu este facilitat acest lucru", a declarat Dâncu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

mephisto

Acum 14 ani

daca va fi antonescu presedinte il va nominaliza pe johannis-de ochii soacrei[patriciu,voiculescu],dar atit.
Raspunde

hantatar

Acum 14 ani

Hai sa fim seriosi antonescu trage la caruta p.s.d.-ista
Raspunde

Timur Lenk

Acum 14 ani

Chiar daca ar trage la caruta p.s.d.-ista, Antonescu n-a furat si nu fura si este o speranta a romanilor ca avand sub control serviciile, politia si procurorii va frana pe cat posibil escaladarea hotiilor si dezvoltarea oligarhiilor. Geoana tine cu hotii. Este sigur acest lucru, chiar daca nu in asa de mare masura ca marinarul incult!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus