Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Echipa de volei va juca mai devreme cu o zi

Echipa de volei feminin CSM-CSS Terezianum Sibiu va juca partida cu "U" Cluj vineri, 20 noiembrie, cu o zi mai devreme decât era programată iniţial, din cauza alegerilor. În sala în care trebuia să aibă loc meciul sâmbătă, va fi amplasată o urnă de votare. Partida va începe de la ora 16:00 la Sala Sporturilor din Cluj Napoca şi are un rol important pentru poziţia în clasament a echipei de pe Cibin pentru că, în cazul unei victorii, acesta urcă pe poziţia 9, în acest moment fiind la egalitate cu "U" Cluj. CSM-CSS Terezianum Sibiu este formată din: Niculcea Andreea, Constantinescu Raluca, Scheau Ana-Maria, Canea Ionela, Antonie Daria, Stanca Denisa, Dancu Lorena, Barac Adina, Buta Olivia, Moga Denisa, Titonea Nicoleta, Dancu Gabriela.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus