Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Premiul Festivalului de Dans a plecat la Galati

Trofeul festivalului a fost câştigat de Formaţia de Dans „Stance” din Galaţi.

Festivalul Naţional Studenţesc de Dans „Dans Festival Sibiu 2009” şi-a închis duminică porţile. După un maraton de cinci ore de concurs şi o seară întreagă dedicată merituoşilor câştigători, după recitalurile extraordinare oferite de Compania de Dans Kud Abrasevic din Serbia, cei peste 300 de participanţi s-au îndreptat spre casă.

Premiile au fost acordate de juriul de specialitate alcătuit din următorii specialişti în domeniu: Scott Jhonston – preşedintele juriului, Ovidiu Dragoman, Valentin Barteş,
Marin Ciucă, Mihai Constantin Ranin

Juriul a punctat impresia artistică, compoziţia coregrafică, valoarea interpretativă şi originalitatea.

„Ediţia din acest an s-a dovedit a fi un real succes, datorită numărului impresionant de participanţi în concurs care  prin pregătire şi dăruire au reuşit să pună în scenă momente inedite sub o coregrafie originală. Pe această cale mulţumim finanţatorilor, partenerilor şi sponsorilor, şi nu în ultimul rand publicului sibian care ne-a susţinut pe tot parcursul festivalului“, a declarat Gheorghe Sterp-Vingărzan, directorul coordonator adjunct al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus