X

Scandalul buletinelor de vot. Episodul II

Liberalii sibieni îl acuză pe prefectul Constantin Trihenea că la o emisiune televizată a prezentat buletine de vot pentru alegerile prezidenţiale şi pentru referendum fără a fi înscrise cu “specimen” sau “anulat”. Prin vocea preşedintelui Mircea Cazan, liberalii ameninţă că vor depune reclamaţie la Biroul Electoral Judeţean şi vor depune şi plângere penală împotriva prefectului. “În emisiunea domnului Radu Micu, de la TV Sibiu, de vineri, a fost invitat domnul prefect, unde acesta a prezentat nişte buletine de vot care nu erau anulate, nu erau nici specimen, erau valabile. Nu este posibil să prezinţi un buletin de vot valabil. Asta presupune că cineva are acces la buletinele de vot şi le scoate cum are chef. Cerem domnului Trihenea să ne spună pe ce bază a ajuns în posesia acestui buletin”, a spus Cazan astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.
Prefectul Constantin Trihenea a declarat că aceste buletine pe care le-a prezentat sunt copii luate după modelele prezentate în Monitorul Oficial. “Nu erau buletine de vot valabile, erau scanate după modelele din Monitorul Oficial. Am văzut că se tot caută tot felul de situaţii. Intenţia mea a fost aceea de a prezenta publicului cele trei buletine de vot, precum şi de a le spune sibienilor că la aceste alegeri vor fi trei urne, trei buletine de vot, iar în plus faţă de celelalte alegeri vor fi montate în secţiile speciale şi camere web”, a răspuns Trihenea.
Aceste discuţii apar după ce la sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea i-a acuzat pe prefectul Trihenea şi pe deputatul PD-L Cornel Ştirbeţ că au încercat să impună partidelor o listă cu preşedinţii şi vicepreşedinţii secţiilor de votare. Şi această afirmaţie a fost negată de pregectul Constantin Trihenea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  x

  cum de unde are Trihenea si PDL buletinele?!? Naivilor…. cum credeti ca va scoate 30% Basescu. Baga astia la doua maini buletinele stampilate cu Base.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  maria

  cum vine omul sa arate cum e O COPIE dupa un buletin de vot cum gata ii sariti in cap ca niste hiene care cautati sa face orice posibil spre a indrepta electoratul in favoarea voastra si sa taraiti prin tribunale oameni nevinovati

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pentru X

  Daca nu stiai in sala de votare toate partidele au reprezentanti,asa ca e imposibil sa ” Baga astia la doua maini buletinele stampilate cu Base ” .
  Doar un copil poate fi asa de credul ca tine !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  x

  tu esti credul. Inseamna ca nu ai participat la alegeri. mergi la tara si vezi cum se voteaza. vezi cum se fac procesele verbale si apoi mai vorbeste.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact