Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Directoarea Liceului Textil: „Maine cursurile se vor desfasura in mod obisnuit”

Deşi o elevă a Colegiului Tehnic Textil Sibiu a fost confirmată cu gripă nouă, conducerea şcolii spune că mâine cursurile se vor desfăşura în mod normal.

 
Eleva Colegiului Tehnic Textil reprezintă primul caz de gripă porcină confirmat în judeţul Sibiu în rândul elevilor. Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate în decursul zilei de astăzi în judeţul nostru.

Cu toate acestea conducerea şcolii sibiene spune că nu a primit nicio înştiinţare oficială din partea Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu şi că nu va lua decât măsurile care se impun şi care au fost luate şi până acum, dar că nu va închide şcoala.

„Noi până la această oră nu avem cunoştiinţă de vreun caz de gripă porcină în şcoala noastră. Mâine cursurile se vor desfăşura în mod obişnuit, ca şi până acum. Vom lua măsuri, dar cele prevăzute de Ministerul Sănătăţii. În plus, noi facem zilnic triajul elevilor şi dacă există simtome sau suspiciuni îi trimitem la medicul de familie sau la cabinetul medical de la şcoală”, a declarat în urmă cu câteva minute directoarea şcolii, Mara Olimpia Ionescu.

Potrivit Ministerului Sănătăţii astăzi au fost înregistrate noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, în Bacău (13), Bihor (3), Botoşani şi Vrancea (4), Braşov, Sibiu şi Ilfov (3), Călăraşi (6), Cluj (10), Dâmboviţa (8), Dolj (12), Galaţi (4), Giurgiu, Suceava şi Neamţ (3), Harghita (5), Hunedoara, Sălaj, Mureş, Teleorman, Timiş şi Tulcea (1), Iaşi (7) şi Bucureşti (35).

Tot astăzi era încă închis din cauza gripei noi Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" din Vrancea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus