Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Amendat cu 1.000 de lei pentru ca a rupt afise

Un bărbat din localitatea Haşag, judeţul Sibiu, a fost amendat cu o mie de lei după ce a distrus mai multe afişe aflate pe un panou electoral din curtea şcolii din localitate. Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Sibiu, un bărbat din localitatea Haşag a rupt, ieri, mai multe afişe ale candidaţilor la Preşedinţie, aflate pe un panou în curtea şcolii generale din localitate. Conform sursei citate, bărbatul a fost amendat cu o mie de lei. Totodată, Poliţia Sibiu le-a amintit cetăţenilor că Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară, în perioada campaniei electorale, mai multe acţiuni de informare a cetăţenilor pentru reducerea fraudelor electorale. În ziua scrutinului electoral, poliţiştii rutieri sibieni, alături de reprezentanţii ARR Sibiu, vor acţiona pe raza întregului judeţ pentru prevenirea şi descurajarea turismului electoral, urmând să fi sancţionate abaterile de la lege.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 336

Comentarii

2 comentarii

sorin

Acum 14 ani

s
Raspunde

Florian

Acum 14 ani

ce absurd!!! conform pozei, se pare ca ar fi fost vorba de afise PSD-iste. A fost amendat PSD-ul ca a lipit afise in curtea unei scoli? Tara asta e asa de aburba ca nu dau doi bani pe legile ei comuniste. Ma doare undeva de ce e legal... Bine a facut taranul din Hasag!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus