Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Baciu se teme de Gloria Bistrita II

CSU Voinţa joacă astăzi pe Municipal cu Gloria Bistriţa II, de la ora 14:00. Oaspeţii se află pe locul patru, la 12 puncte diferenţă de echipa sibiană, care se află pe primul loc în clasament. Antrenorul Voinţei, Marius Baciu, speră să obţină cele trei puncte cu echipa sa dar recunoaşte că elevii lui ar putea avea probleme cu formaţia din Bistriţa. "Gloria Bistriţa II este o echipă foarte bună, poate pune probleme aici însă noi sperăm să luăm cele trei puncte şi să ne menţinem poziţia în clasament", a declarat Marius Baciu. Lotul pentru partida este incomplet pentru că Ilie Muşuroia şi Marius Zăvoi sunt accidentaţi. Echipa sibiană are şi galerie înfiinţată de curând sub numele de "Peluza Sud".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

gabi

Acum 14 ani

haideti nu va lasati sunteti mai buni...sper.fiti optimisti.bafta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus