Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Smith a doborat Otopeniul

CSU Sibiu a învins cu 84-68 pe CS Otopeni într-un meci de senzaţie şi cu Jason Smith numărul 1 în echipă. Elevii lui Clavon au început bine partida, Smith şi Brown aducând primele cinci puncte. După două minute, CS Otopeni s-a mai dezgheţat şi a punctat pentru prima dată. La jumătatea sfertului intră şi nou-venitul Terrence Roberson, dar greşeşte încă de la primul contact cu mingea, ratând un coş de două puncte. Intrat pe teren, Calotă, prin acţiune individuală, dă un coş, însă oaspeţii se apropie şi egalează 15-15 prin Zolotic. Terrence ajunge la a treia ratare, iar Smith echilibrează partida. 18-17 pentru CSU la finalul primului sfert, iar Smith are deja 12 puncte în cont.
Sfertul doi începe prost pentru Johnson care ratează, primele puncte venind din partea celor de la Otopeni care preiau conducerea, 20-21, în numai puţin de trei minute. Diferenţa se măreşte la patru puncte. Haiduc ratează de trei. În a doua jumătate a sfertului reintră Mike Haiduc însă acesta face faţă cu greu lui Căpuşanu, noroc cu Ronald Calvin, care face un joc bun şi restabileşte egalitatea, 30-30. Roberson dă şi el un coş de trei puncte în ultimul minut din prima repriză. Jocul devine unul de rugby, Ban cu alţii doi jucători de la Otopeni luptând-se pe podea pentru minge. Sfertul se încheie 40-37 pentru gazde, după ce Smith face senzaţie cu un coş de trei puncte.
Partea a doua începe slab pentru oaspeţi care ratează liberele şi nu reuşesc să reegaleze formaţia de pe Cibin. Jocul merge greu, în minutul 25, tabela arătând doar 45-42. Lucrurile încep să se mai mişte prin Brown dar, CS Otopeni ripostează prin Căpuşanu care reduce diferenţa la numai un punct. Noroc cu "motorul" lui Smith care, cu două coşuri de trei, scoate echipa din impas. Sfertul se încheie 58-49.
În ultima parte atmosfera, atât pe teren cât şi în tribune, se aprinde. Reintră Ban în locul lui Calvin, acesta ajuns la patru greşeli personale. Timp de două minute, niciuna dintre echipe nu face mare lucru. CSU începe să se agite mai mult, iar diferenţa se măreşte considerabil la 14 puncte. Terrence primeşte indicaţii de la Smith, americanii încercând să construiască ceva. CS Otopeni revine prin Seals şi Crăciun, însă, prea târziu pentru o revenire la scor, iar CSU câştigă cu 84-68.
"Ne-a bătut un singur jucător. Am ratat libere, am ratat patru contraatacuri, au fost şi mici greşeli de arbitraj", a declarat Cătălin Voiculescu, director organizator CS Otopeni.
"Smith munceşte mult atât la meci cât şi la antrenamente. A învăţat multe în cinci ani, iar Terrence încearcă să se integreze, zâmbeşte tot timpul, a avut câteva greşeli, dar pentru primul lui meci a jucat foarte bine" a declarat Darnell Clavon, antrenorul CSU Sibiu.
La final, suporterii au pus un banner cu "La mulţi ani, Bâtă", azi fiind ziua fostului căpitan de la CSU şi unul cu "La mulţi ani, Kevin", pentru că mâine este ziua lui Octavian Popa Calotă.
Pentru CSU s-au remarcat: Smith 36p (5x3), Roberson 13p (2x3), Roland 11p, Johnson 8p, Ban 6p (2x3), Brown 6p (2x3), Calotă 2p, Haiduc 2p.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

fan

Acum 14 ani

fata esti la fel:TARE PROASTA!!!Daca citesti comentariul(?!)tau si n-ai vazut meciul,si nu sti scorul,crezi ca CSU a pierdut!Mai vorbesti si.....de rugbi!Si la asta te pricepi?Lasa-ne....LASA-Te si mergi acasa!Esti(iti spun pt a o mia oara PENIBILA!
Raspunde

roman dat dracului

Acum 14 ani

une is romanii in sport?Vin astia sa faca legea la voi,ba fraierilor?
Raspunde

.

Acum 14 ani

spuneti ceva inteligent, nu doar jigniri, mai mult nu va duce capu'?
Raspunde

fan

Acum 14 ani

Ce sa spunem inteligent despre una care nu are habar de ziaristica ,in general,de sport,iar despre BASKET-BALL................N I M I C
Raspunde

The Matrix

Acum 14 ani

Sa criticati toti sunteti buni si toti stiti sa bagati vina, toti ati fi facut mai bine toti v-ati fi descurcat mai bine, atunci de ce nu impartasiti din vasta voastra experienta si dati cateva sfaturi utile...toti sunt mari critici si supercunoscatori de baschet se pare...dc nu te-ai facut tu jurnalist "fan"-ule daca esti asa priceput?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus