Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Ceva plictiseala cu covrigi la PDL

La sediul Partidului Democrat Liberal se mănâncă covrigi şi se comentează ştirile de pe Realitatea TV.

Încă de la primele ore ale dimineţii la sediul central al PDL a fost mişcare, dar nu şi evenimente notabile. Membrii „biroului de permanenţă” s-au prezentat la datorie încă de la începutul zilei, cu toate că nu au fost multe lucruri de făcut.

Singura personalitate notabilă prezentă la sediul partidului este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Şovăială. Acesta a dat câteva telefoane, a mai tras cu urechea la ştirile de la televizor legate de prezenţa la vot şi şi-a cumpărat covrigi de la chioşcul de pe Bălcescu.

Alături de Şovăială la partid se mai află şi câţiva membrii ai organizaţiei de tineret care au împărţit cafele şi comentarii pe aceleaşi subiecte detbătute la televizor.

În urmă cu câteva minute a sosit la partid şi deputatul Raluca Turcan. Relaxată şi uşor plictisită, Raluca Turcan a împărţit câteva impresii cu colegii. Aceasta şi-a făcut apariţia la sediul partidului doar după ce s-a prezentat mai întâi la vot, în cursul dimineţii.

Toată lumea se aşteaptă ca situaţia să devină ceva mai tensionată spre seară când sunt aşteptate şi primele rezultate mai concludente ale exit-poll-urilor. Tot atunci sunt aşteptaţi la partid şi ceilalţi lideri sibieni ai PDL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus