Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dumitru Basescu si Vasile Geoana. Momente vesele cu Gheorghe Bucur



Gheorghe Bucur este preşedintele organizaţiei judeţene a PRM. Astăzi a ajuns la sediul PSD pentru a garanta în faţa ziariştilor că organizaţia va face campanie pentru Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Şi a ieşit un moment ce a stârnit hazul tuturor.
Gheorghe Bucur: "Treburile sunt foarte simple. PRM îşi menţine teoria lui şi mă rog, doctrina lui, dar în această cauză suntem obligaţi să mergem cu Vasile Geoană"
Ioan Cindrea: Mircea, Mircea...
Gheorghe Bucur: Mircea Geoană. De ce? Treba este foarte clară. PRM are linia lui, are linia lui. Partidul dumneavoastră, Partidul Socialist Democrat are linia lui, are linia lui. Aceste două linii se întâlnesc acum şi se face front comun pentru a-l învinge pe Dumitru Băsescu.
Ioan Cindrea: Traian!
Gheorghe Bucur: Traian Băsescu. Deci, Traian Băsescu nu are ce căuta în funcţia de preşedinte al ţării. Traian Băsescu nu are ce căuta în funcţia de preşedinte al ţării. Asta i-o spunem noi, cei care ne aliem cu Partidul Socialist al Muncii. Ce se întâmplă, în monentul în care PRM a făcut un acord scris şi nescris, atunci merge neapărat cu Traian, ăăă cu Mircea Geoană. Eu garantez cu toată răspunderea, pe plan naţional nu s-a zis, dar eu astăzi am văzut România Mare şi imediat am văzut de pe prima pagină că se pare că Vadim Tudor va merge cu Mircea Geoană. Deci: PRM merge cu Mircea Geoană. PRM să fie clar şi clar să scrieţi că este în solitar cu Partidul Socialist al Muncii.

Ioan Cindrea: Social, Partidul Social Democrat.

Gheorghe Bucur: : Mâine e sâmbătă, nu?

Ioan Cindrea: E vineri.

Gheorghe Bucur: E vineri? No, de mâine plecăm în trei zone, trei activişti de partid, eu iau zona Agnita, un cetăţean ia zona Aciliu, iar un cetăţean ia zona Avrigului. Şi mergem din timp mergem şi spunem oamenilor noştri ca să treacă de partea PSD-ului, pentru a-l învinge pe Mi..., Du..., Traian Băsescu. (râsete) Dracu în ei! Deci este limpede, este limpede că nu există altă soluţie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

popescu maria

Acum 14 ani

cind te gindesti ca omul asta a fost mi se pare si in parlamentul Romaniei cam asa sunt majoritatea politicienilor nici nu stiu cu cine voteaza (ce de actualitate este Caragiale) oare ce a facut el ptr Romania? a baut mai ieftin de la bufetul parlamentului si a partidelor
Raspunde

Vai!

Acum 14 ani

Daca a fost beat are o scuza,daca nu...doamne apara-i pe romani!
Raspunde

hi,hi

Acum 14 ani

Mare idiot, am vazut si la tv. Ha,ha,ha, l-a dat Vadim afara din partid in direct, adineauri pe iRealitatea tv!
Raspunde

D-ne pazeste.

Acum 14 ani

Ce cretin ,ce cretin!!!! Din pacate sunt multi ca asta in politica romaneasca. Ce sa mai zici de Vanghelie.
Raspunde

mania

Acum 14 ani

astia-s aliatii psd?
Raspunde

FOX

Acum 14 ani

Dle BUCUR cu CELE spuse mai sus o sa faci o mare cariera politica. CE DRACU AI FOST OBOSIT?.
Raspunde

nelu tulcea

Acum 14 ani

e necesar să avem şi din ăştia, un fel de malai mare în politica românească, păpuşi stricate
Raspunde

tot eu

Acum 14 ani

aşa e când e să se aleagă praful, vine 2012
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus