X

Oamenii de afaceri germani recomanda Sibiul

Regina van Dinther, preşedinta Landtagului din cel mai mare land german Rhenania de Nord-Westfalia, prezentă astăzi în Sibiu, s-a declarat “foarte impresionată de experienţa primarului Klaus Johannis, la Sibiu”, recomandând guvernului român să asigure “un climat investiţional favorabil”. “Aici, la Sibiu, este prezentă o comunitate a oamenilor de afaceri germani, care ne-au transmis impresii pozitive cu privire la dezvoltarea întreprinderilor şi au recomandat celor care ar dori să-şi deschidă o afacere aici, să o facă. Dacă doresc să investească în România, atunci să o facă aici, la Sibiu. Şi la Cluj este un mediu propice pentru afaceri”, a spus preşedinta landului german.
Edgar Moron, vicepreşedintele Landtagului din Rhenania de Nord-Westfalia spune că investitorii germani deja prezenţi pe piaţa românească declară că, aici, nu mai este o forţă de muncă ieftină, ei sunt interesaţi, în prezent, de piaţa de 21 de milioane de consumatori din România. “Perioada în care reprezentanţii întreprinderilor germane au venit aici, pentru a găsi forţa de muncă ieftină, pentru a-şi prelungi aici activitatea din Germania, a trecut. Întreprinderile care au interes să vină aici ţintesc în primul rând piaţa românească de 21 de milioane de consumatori. Forţa de muncă ieftină se află în alte părţi, în China, în Asia de Sud-Est. Acestea ne-au comunicat reprezentanţii economici germani prezenţi aici`, a declarat acesta pentru Agerpres.
Conducerea Parlamentului din landul Rhenania de Nord-Westfalia a fost prezentă în România, într-o vizită de lucru, fiind însoţită de o delegaţie formată din oameni de afaceri germani interesaţi să investească la noi în ţară.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact