Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O sibianca insarcinata a fost diagnosticata cu gripa noua

O femeie însărcinată în luna a noua, din Sibiu, a fost diagnosticată cu gripă nouă, aceasta fiind spitalizată, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu anunţând, de asemenea, că în judeţ au mai fost confirmate alte trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, la trei copii şi un adult. Potrivit reprezentanţilor DSP Sibiu, unul dintre cele cinci cazuri confirmate, duminică la prânz, este la o femeie în vârstă de 32 de ani, însărcinată în luna a noua, transmite Mediafax.
Femeia prezintă o formă uşoară a bolii, primeşte tratament antiviral şi a fost internată la Secţia de Boli Infecţioase a Sptialului Clinic Judeţean din Sibiu, ca măsură de securitate. Ea este, însă, aproape de finalul celor şapte zile în care este supravegheată de către medici şi nu prezintă probleme deosebite. De asemenea, au fost confirmaţi cu gripă, duminică la prânz, trei copii, dintre care doi sunt de la Şcoala Generală nr. 15 din Sibiu, unde au mai fost confirmate două cazuri săptămâna trecută, iar unul este de la Şcoala nr. 25, tot din municipiu.
Ultimul caz confirmat duminică la prânz este al unui medic de 53 de ani din municipiul Sibiu, care este izolat la domiciliu şi primeşte tratament de specialitate. Numărul cazurilor de gripă nouă înregistrate în judeţul Sibiu a ajuns la 55.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

zig

Acum 14 ani

a belit-o.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus