Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Premii pentru cei mai buni sportive sibieni

Sportul nu a fost uitat chiar de tot de către autorităţile sibiene. Iar cel puţin o dată pe an, sportivii sibieni care au avut rezultate bune şi foarte bune în competiţiile la care au participat vin în faţa sibienilor pentru a-şi primi recunoaşterea publică. Gala celor mai buni sportivi din Sibiu va fi pe 18 decembrie, de la ora 12:00 la Prefectură. "Deocamdată nu am stabilit clasamentul exact al sportivilor din judeţ. Joi a avut loc o şedinţă, în care am hotărât care sportiv are cele mai multe puncte. După performanţele pe care le-au avut, s-a stabilit un clasament provizoriu. Deci, nu este un clasament stabil, mai poate suferi mici modificări pentru că mai sunt câteva competiţii care nu s-au încheiat încă. În mare, acesta este însă ceva sigur se va hotărî luni la următoarea şedinţă, câte puncte are fiecare şi de asemenea şi locurile stabile", a spus Ioan Gligor, directorul Direcţiei pentru Sport a judeţului Sibiu (DSJ). Pentru premiile care vor fi date la gala celor mai buni sportivi sibieni s-au adunat până acum peste 20 de mii de lei din fondurile Direcţiei Judeţene pentru Sport şi de la Consiliul Judeţean, potrivit lui Ioan Gligor. Pe aceeaşi dată, însă de la ora 11:00 va avea loc şi Gala celor Mai Buni Sportivi din Transilvania. "Am invitat pe cei de la Târgu Mureş să vină aici la noi să-i premieze pe sportivii din Transilvania. Mi-am dorit să facă la noi gala, pentru o mai bună colaborare", a mai spus directorul.

Clasamentul provizoriu este următorul:

Sportivi olimpici:
1. Muntean Andrei- CSS Sibiu
2. Hila Elena- CSM Sibiu
3. Şerb Anca- CSM-CSS Sibiu
4. Nistor Laurenţiu- CSS Sibiu
5. Munteanu Andrei CSS Şoimii CSM Sibiu
6. Purece Vălean- CSM Sibiu
7. Popovici Maria CSM Sibiu
8. Baca Maria CSM Sibiu
9. Ungur Alexandra CSM Sibiu
10. Damian Andrei CSM Sibiu

Sportivi neolimpici:
1. Pall Liana- CSS Sibiu
2. Lazurcă Alin- Puma Sibiu
3. Fetti Parascheva- CSM Sibiu
4. Giongu Vladimir- CSU Sibiu
5. Bibu Adrian- Puma Sibiu
6. Relinschi Daniel- CSU Sibiu
7. Mitrache Dorin- CSU Sibiu
8. Ardelean Călin- CSU Sibiu
9. Roman Adrian.- CSS Sibiu
10. Frandoş Maria- Puma Sibiu



Echipe:
1. CSU Atlassib Sibiu- baschet
2. Gaz Metan Mediaş- baschet
3. CSM Sibiu- volei
4. Forestierul Tălmaciu- popice

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

daiana

Acum 14 ani

mitrache dorin cel mai bengoss :x
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus