X

Revelion la ULBS cu salau de Nil

Universitatea “Lucian Blaga” organizează Revelionul în spaţiile proprii.
 
 Ca şi în alţi ani, universitatea sibiană pregăteşte serbarea Revelionului în două din spaţiile proprii: cantina restaurant şi centrul Academica.

 Cantina restaurant are 260 de locuri disponibile pentru petrecere, în timp ce în centrul Academica există doar 45 de locuri. În ambele cazuri petrecerea costă 150 de lei de persoană.

 Iată cum arată meniul pregătit de universitatea pentru petrecerea din noaptea dintre ani.

 Aperitiv: – salam Sibiu, şuncă Praga
– muşchi file, şniţel pui
– chifteluţe
– Doboş – caşcaval/şuncă
– rulou şuncă/hrean
– tobă, caltaboş, cârnaţ, jumeri
– măsline, roşii, castraveţi, ardei

– peşte şalău de Nil
– cartofi natur
– lămâie, sos tartar

– ciorbă văcuţă, ciorbă burtă
– ardei iute, smântână

– friptură pui + porc, cartofi piure, salată varză
– cordon bleu, cartofi pai, murături
– sarmale cu mămăliguţă şi smântână

– tort fructe, fursecuri asortate, fructe
– cafea
– paine

– bere Ursus, suc Cola şi Fanta
– apă minerală, apa plată, lichior Chery, şampanie
– vin alb şi vin roşu de Recaş, ţuică, coniac Alexandrion

Cum vi se pare Revelionul Universităţii? Aţi fi dispus să participaţi?

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact