Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Incendii domestice

Pompierii sibieni au avut ieri o zi încărcată, cu două intervenţii destul de complicate, care puteau în orice moment să se extindă şi să ducă la producerea unei tragedii. Primul dintre ele a avut loc pe strada Abatorului, unde persoane necunoscute au dat foc containerului de gunoi. Nu mai puţin de 150 de kilograme de deşeuri menajere au fost topite de flăcări însă pompierii au stins destul de repede focul, folosind o singură autospecială de stingere cu apă şi spumă. Câteva ore mai târziu, pompierii au fost nevoiţi să intervină cu două maşini pentru un incendiu izbucnit pe strada Rebreanu, la subsolul unui imobil. Acolo au luat foc câţiva metri cubi de tub PVC şi un colţar, instalaţia electrică a casei fiind topită şi ea de flăcări. Pompierii au constatat că incendiul a pornit din cauza unei lămpi de gaz lăsată nesupravegheată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 298

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus