Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Noaptea Albă a Galeriilor în Sibiu are nouă locații deschise pentru iubitori de artă contemporană

Noaptea Albă a Galeriilor în Sibiu are nouă locații deschise pentru iubitori de artă contemporană

În noaptea aceasta în Sibiu se desfășoară Noaptea Albă a Galeriilor, un eveniment cu program nocturn de artă contemporană. Sunt deschise nouă locații, iar traseul va fi deschis de la ora 19:00 și se va încheia noaptea târziu.

Ediția cu numărul 13 se va desfășura în galerii de artă, muzee, institute culturale, spații alternative, spații creative și ateliere de artist din mai multe orașe din România. În Sibiu sunt deschise nouă locații pentru publicul care dorește să își petreacă o noapte albă în compania artei contemporane. Arta contemporană poate fi observată sub toată diversitatea ei, de la arte vizuale la muzică și film. Traseul cultural începe vineri, 11 octombrie, de la ora 19:00 până în noapte târziu.

sursa: Alin Trif sursa: Alin Trif

Harta Sibiului cu galeriile participante include „Consomme”, strada Ioan Lupeș, numărul 18 cu proiectul Fulgi Neuronali prezentă de artistul Alexandru Bunescu. În Turnul Sfatului din Piața Mică este prezent proiectul „Frame the best II” al artiștilor Tara Von Neudorf, Alexandru Cinean, Alexandru Bunescu și Andy Ciocan. Pe strada 9 mai, numărul 50 la Atelierul de Rame sunt lucrările artiștilor Tara Von Neudorf, Alexandru Cinean, Alexandru Bunescu, Andy Ciocan și Raluca Elena Cosareanu, iar la Sibiu Art Gallery, pe strada Filarmonicii, numărul 23 este prezent proiect „reCREAT” al lui Alexandru Cinean și Trif Alin. Pe strada Movilei, numărul 22, Andra Urdea, Adrian Crapciu și Syl Drops vor prezenta proiectul „#devanzare?”. La fosta cofetărie „La Mielul Alb”, pe strada Ocnei, numărul 3 este proiectul „Șampanie în spațiu la Mielul Alb”, al artiștilor Lavinia Crețu, Stefan Radu Crețu, Kristina Ratiu Demuth, Mihail Coșulețu, Albert Kaan, Dan Perjovschi și Petrica Stefan. Pe strada Avram Iancu numărul 8, la Casa Michael si Carol Brukenthal va fi prezent proiectul „Related Searches” al Brukenthal von Studio. Pe strada Faurului 18 este „I II III - un doi trei” al Ionescu Roxana, Anca Stătica, Cezar Stanciu, iar la Orașul Artiștilor din Piața Mică este expoziția lui Tudor St. Popa – „Prezentul în trecut”.

harta-noaptea-albă-galerii-expoziție

Sursa foto principal: Alexandru Cinean

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Jacobus Hentmanisse

Acum 4 ani

Str. Ioan Lupas, nu Lupes!!!
Raspunde

Der Konig

Acum 4 ani

"locatia" este unul dintre cele mai infecte neologisme prost preluate si folosite in limba romana. Este mult peste "expertiza". Klaus Iohannis are expertiza in domeniul limbii germane. Gretos!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus