Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Vointa se reuneste joi

Echipa de fotbal CSU Voinţa se va reuni joi, 14 ianuarie. Jucătorii vor face vineri vizita medicală, iar în perioada 18-23 ianuarie, elevii lui Marius Baciu vor efectua un semicantonament pe Stadionul Municipal. Pregătirea dinaintea reînceperii returului nu se opreşte aici pentru că între 25 şi 31 ianuarie aceştia vor avea un cantonament montan, cel mai probabil la Păltiniş. Fotbaliştii vor trece prin mai multe teste şi îşi vor putea vedea capacităţile în meciurile amicale care vor avea loc între 20 ianuarie şi 20 februarie: pe 20 ianuarie: CSU Voinţa- Unirea Alba Iulia (echipa din Liga I), pe 31 aceştia vor juca cu echipa a doua a Voinţei, în 6 februarie se va disputa CSU Voinţa- CSM Sebeş (Liga III), pe 10 febr. CSU Voinţa- Mureşul Deva (Liga II), în 13 febr. CSU Voinţa CFR Simeria (Liga III), în 16 febr. CFR Simeria îi va primi pe teren propriu pe sibieni, iar ultimul meci de pregătire va fi în deplasare la Mureşul Deva, echipă din Liga a II-a. Primul meci oficial al returului din campionat va fi pe 26 februarie, în deplasare la Unirea Ungheni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus