Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Kitschurile de Valentine`s Day, expuse anul acesta in Piata Mica

De azi, comercianţii interesaţi de sărbătorile de peste an înaintea cărora pot vinde diferite lucruri la tarabă pot închiria suprafeţe din domeniul public. Prima "sărbătoare" pentru care administraţia locală a început deja să perceapă taxe de închiriere este sărbătoarea împrumutată de la americani, "Sfântul Valentin". "Comercianţii vor putea depune cererile pentru obţinerea acestui aviz la registratura Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat situat în Piaţa Mică, nr. 22. Cererile pot fi depuse până la data de 10 februarie 2010 iar perioada pentru care va fi eliberat avizul de ocupare a domeniului public este 12 – 14 februarie. Pentru a obţine avizul, dosarul trebuie să conţină cererea tip, copie după buletin şi o copie după certificatul de înregistrare sau certificatul de autorizare. Comercianţii care vor obţine acest aviz vor plăti 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice şi 2 lei/mp/zi în cazul persoanelor juridice", se arată într-un comunicat al administraţiei locale. În acest an, tarabele cu nimicuri de Sfântul Valentin vor putea fi amplasate în Piaţa Mică. Comercianţii care nu au obţinut avizul de ocupare, dar îşi etalează marfa sunt pasibili de amenzi cuprinse între 200 şi 2.500 de lei. În anul 2009 Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat a încasat suma totală de 762.581 lei reprezentând taxe de ocupare a domeniului public.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus