Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cutitele pe masa PD-L

Ceea ce scria în urmă cu ceva vreme Turnul Sfatului începe să se confirme acum. Foştii democraţi au strâns rândurile, iar la viitoarele alegeri ale organizaţiei, ce se vor desfăşura cel mai probabil la începutul lunii mai, şi-au propus să-i scoată din joc pe majoritatea celor veniţi de la PLD.
Primul pas a fost făcut deja de fostul preşedinte PD al organizaţiei municipale Sibiu, Cristian Bicher, care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru aceeaşi funcţie. Poziţia este ocupată acum de un fost PLD-ist, Cornel Ştirbeţ. Aceta a nunţat deja că se va da la o parte. „Voi participa la alegeri, dar nu pentru o funcţie de preşedine”, a declarat Cornel Ştirbeţ.
Bătaia se va da însă pe poziţiile de vicepreşedinţi, ocupate acum jumate-jumate de liberal-democraţi şi democraţi. Este de aşteptat ca liderii principali să-şi negocieze poziţiile, însă este puţin probabil ca proporţia să poată fi menţinută.

Strucutura de conducere a PD-L Sibiu
Preşedinte - Ion Ariton
Primvicepreşedinţi: Cornel Ştirbet, Florin Muntean
Vicepreşedinţi: Nicolae Nan, Constantin Trihenea, Marcel Piteiu, Dan Voinea, Aurel Gaţă, Claudiu Spânu, Radu Curcean, Ovidiu Spătari, Stephan Braune, Viorel Roşu, Adrian Bogdan, Şerban Ţichindelean, Mircea Pavelescu, Constantin Lotrean
Secretar general: Daniela Câmpean
Secretar general adjunct: Claudiu Zăgan

Secretari executivi: Livia Sava, Gheorghe Roman, Ioan Seuchea, Ioan Valentin Ivan, Dumitru Domnariu, Marcela Răulea, Ioan Duţu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

pdl

Acum 14 ani

Cum ati putut primi in randurile voastre si numi vicepresedinte un escroc ca Braune.Fost Stasi din DDR? Locul hitleristului asta e la parnaie si voi l-at facut membru marcant al PDL ca sa-i ascundeti hotiile ,din care probabil va alimenteaza si pe voi. Sau nu ati auzit cator romani le-a furat casele? D-le Bratu,daca vrei sa faci o ancheta corecta,fa despre acest ESCROC. RUSINE,pupati in fund pt. o bucata de paine.Sa va stea in gat.
Raspunde

ionel

Acum 14 ani

pai din PD cine nu este hot?pai d-nul Ariton ce a facut cu peco,sau d-nul Pavelescu cate tepe a tras statului si daca ii cautati toti au furta asa ca ei ar trebui sa dispara de tot
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus