Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Viitorul presedinte al PD-L Sibiu, ales prin sondaj

Organizaţia PD-L Sibiu explică printr-o precizare transmisă către Turnul Sfatului felul în care vor fi aleşi viitorii lideri locali ai partidului. Fiecare membru este liber să candideze, însă acesta trebuie validat de "forurile abilitate ale partidului". Înainte de validare, însă, se va face un sondaj de opinie, iar cel mai bine cotat membru PD-L va primi sprijinul întregii structuri de conducere. Scopul final: câştigarea primăriei Sibiu. Cu toate acestea, orice candidat este bine venit, însă trebuie să aibă în vedere un lucru: "oricare dintre candidaţi poate fi susţinut de un membru sau mai mulţi, dar ar fi bine să aibă parte de toată susţinerea de partid, tocmai pentru ca rezultatul final să fie cel scontat", după cum se arată în precizare.

Textul intergral al preciării transmise de PD-L Sibiu:
Precizare
(18 ianuarie 2010)

În privinţa articolului apărut în data de 17 ianuarie 2010 în  săptămânalul „Turnul Sfatului”, sub titlul „Cuţitele pe masa PD-L”, dorim să facem câteva precizări menite să clarifice situaţia legată de viitoarele alegeri interne din PD-L Sibiu.
În primul rând, oricare dintre membri PD-L îşi poate depune candidatura pentru o funcţie în partid, atât la nivel local, cât şi judeţean. Anunţul candidaturii pentru funcţiile locale sau judeţene trebuie să fie în acord cu regulamentul PD-L privind alegerile interne, iar opţiunea unui membru pentru oricare dintre candidaţi este liberă. Pot fi doi, opt sau nouă membri care candidează pentru o funcţie, însă aceasta trebuie mai întâi validată de forurile abilitate ale partidului.
În altă ordine de idei, înainte de a lua o decizie în privinţa acceptării unei candidaturi pentru şefia organizaţiilor municipală şi judeţeană, dorim să facem un sondaj imparţial, iar cel mai bine cotat candidat va primi sprijinul întregii structuri de conducere. Apreciem că la viitoarele alegeri locale, avem şanse să câştigăm funcţia de primar al municipiului Sibiu, şi nu dorim să facem figuraţie.
 De asemenea, oricare dintre candidaţi poate fi susţinut de un membru sau mai mulţi, dar ar fi bine să aibă parte de toată susţinerea de partid, tocmai pentru ca rezultatul final să fie cel scontat.
Biroul de presă al PD-L Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 255

Comentarii

5 comentarii

consilier p.d.l.

Acum 14 ani

parerea mea este ca Raluca Turcan ar fi cea mai meritorie ln a conduce filiala Sibiu
Raspunde

toti o apa si-un pamant...

Acum 14 ani

indiferent cine e azi sau maine sau in ce partid, se schimba imediat ce simt functia sub buci. Si tonul vocii li se schimba, devin fiinte superioare, uita ca trebuie sa fii OM ca se te placa oamenii
Raspunde

Adolf

Acum 14 ani

Puneti-l pe urmasul lui Hitler, Braune Stephan ,fost Stasi sub acoperire de popa in Rep. Democrata Germana.Un anti-roman declarat,care pt. el sunt doar niste tzigani.Si singura romanca ,Otilia ,secretara ,caci are experienta cum sa-i stea capra. D-na Turcan, daca nu te delimitezi de escrocul Braune si olteanca aia proasta de bubuie gropile din asfalt, de profesie curvulice cu state vechi ,Otilia, voi PD-l o sa aveti de pierdut.
Raspunde

osiris

Acum 14 ani

oricum..cei din pdl ..sibiu..sunt mai cinstiti si mai corecti ca altii din alte partidecare s-au perindat pe la conducerea sibiului..chiar si utilul primar..iohanis credeti ca e asa de ..curat ?...nu .nu este.este doar un jucator de sah..face mutari dupa cum ii convine..nu-l doare de mine de tine ..de noi.si oricum sibiul arata asa bine fiindca au fost bai..bani dati de guvernul romaniei,proveniti si de la olteni si de la moldoveni etc ..nu a zis niciodata macar ..multumesc..asta e politica.deci in concluzie ..cunosc oameni din pdl dar sunt mai de isprava decit unii din celelate partide. am avut placerea sa-l cunosc ..ocazional pe domnul Ariton , un om deosebit si care ar trebui propulsat mai sus in conducerea pdl-ului la nivel national , a...si sa nu-l uit pe deputatul de la medias..domnul Gheorghe Roman..cred ca e intruchiparea cinstei ..asta pot sa o confieme mediasenii,este foarte iubit in medias si asta pt corectitudinea de care a dat dovada...
Raspunde

nelu

Acum 12 ani

sibieni vor vota Iohanis fiind satui de minciunile si \"realizarile\" lui Ariton, Turcanu si compania lor pentu noi sibieni .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus