Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cazan: Vom avea candidat la Primaria Sibiu. Poate Klaus Johannis

Preşedintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan, a anunţat astăzi că urmează să candideze pentru preşedinţia organizaţiei judeţene. Totodată, Cazan a spus că PNL Sibiu va avea candidat la Primăria Sibiu, la alegerile din 2012, precizând că acesta ar putea fi chiar Klaus Johannis. "Vom începe să ne stabilim candidaţii la primării şi Consiliul Judeţean. Un candidat poate să fie şi Klaus Johannis, este prea devreme să spunem. Cert este că PNL Sibiu va avea candidat la Primăria Municipiului Sibiu. Probabil aceste nume nu se vor cunoaşte decât în anul 2012, vă spun din experienţa mea politică", a declarat Mircea Cazan.
Legat de campania internă pentru alegerile din cadrul partidului, Cazan a declarat că se bazează pe aceeaşi echipă: Nicolae Neagu, Laszlo Sajtos şi Virgil Popa. Poate şi Minerva Boitan, încă nu am întrebat-o", a mai spus Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Titi

Acum 14 ani

Pai sasul daca s-a facut liberal sa ne anunte, ca sa stim si noi. Oricum nu o sa mai pupe primaria!
Raspunde

Nea Nicusor

Acum 14 ani

Ba va fi din nou primar daca vrea, Titi ! Stii tu pe cineva 100% mai bun ? Si nu fi asa de anagramat cind pomenesti de cetateni romani de alta nationalitate. Parca devii dusmanos si faci riduri pe fata. Te salut !
Raspunde

pt. Nea Nicusor

Acum 14 ani

Se spune AGRAMAT, analfabetule, asa cum esti tu, pt. ca eu m-am exprimat corect in limba romana, deci apostrofarea ta e deplasata.Iar faptul ca i-am zis "sas" lui Johannis nu-i ceva dusmanos, ci este chiar etnia lui, de care presupun ca nu se rusineaza.
Raspunde

PT.SIBIENI

Acum 14 ani

Deocamdata altul mi bun decit JOHANIS nu este la SIBIU cred ca in 2012 isi va depune candidatura pentru inca un nou mandate este pintre cei mai buni primari din tara i dorim suces si cei care nul vor sa nu voteze sa auzim de bine
Raspunde

pt cazan

Acum 14 ani

Esti un ratat Cazane.
Raspunde

sibian de rand

Acum 14 ani

Iohannis primar!!
Raspunde

noi

Acum 14 ani

mai bot imblanit, a inceput sezonul la limbi? liberalul sulii, care propune un sasalau fdgr,care a distrus si indatorat sibiul !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus