Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Se pregateste debarcarea lui Constantin Sovaiala. Posibil inlocuitor: Gheorghe Dicu

Deputatul Mircea Cazan a vorbit astăzi despre planurile consilierilor PSD şi PNL vis-a-vis de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Şovăială. "Am discutat dinaintea alegerilor de anul trecut despre posibilitatea înlocuirii vicepreşedintelui CJ de la PD-L. După alegeri nu am mai discutat. După ce se mai încălzeşte vremea, nu vă ascund faptul că vom discuta acest subiect. Sunt astfel de înţelegeri şi la nivel naţional între PSD şi PNL, pentru consiliile judeţene, unde împreună pot face majoritatea. Nu este cazul însă şi la Sibiu", a declarat Mircea Cazan.
Liberalul spune că la aceste negocieri nu au participat şi reprezentanţi al FDGR, fără de care nu se poate crea o majoritate. Cazan spune că s-ar putea găsi repede un înlocuitor pentru Constantin Şovăială, dar că schimbarea ar putea dura. "Deşi mi-aş dori, nu cred că se va schimba curând vicele de la CJ. Mi-aş dori ca domnul Gheorghe Dicu să se întoarcă la conducerea COnsiliului Judeţean, dar nu cred că acum este momentul oportun", a mai spus Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mephisto

Acum 14 ani

pai daca la sibiu nu e cazul,ce vrea sa spuna articolul asta? dorintele interimarului M.Cazan?
Raspunde

vasilica

Acum 14 ani

E smecheria cu ..,,aruncatul pisicii, adica Dicu..""" sa vedem ce reactie este!! Cred ca i sau terminat contractele smecherite, lui nea Dicu si vrea sa apuce iarasi la ciolan ca , an de criza si se anunta niscai licitati !! Cat a-ti luat, baieti de la ..tovarasul??
Raspunde

leo

Acum 13 ani

,,d-nul\" Dicu ? vreti sa va amintim ceva frumos?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus