Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ion Ariton: Nu cred in amendamente. Vor veni bani in iunie sau iulie

Senatorul PD-L, Ion Ariton, a explicat astăzi de ce nu a cerut bani din bugetul de stat pentru judeţul Sibiu: "nu cred în amendamente". "A fost şi este un buget mic, atât s-a putut face în acest moment, sunt convins că în lunile iunie, iulie, vom face o rectificare bugetară pozitivă", a spus Ariton. Liderul PD-L susţine că nu face parte din tabăra parlamentarilor care "fac amendamente de dragul de-a face amendamente". "Nu sunt de acord să faci amendamente de dragul de a le face. La comisie am primit peste 9700 de amendamente, cred că a fost un record în istoria României. Eu nu cred că parlamentarii au crezut că vor trece aceste amendamente", a mai spus Ariton.
Liderul PD-L Sibiu a mai spus că şi în acest an, ca şi anul trecut, a avut grijă de Mitropolia Ardealului, Universitatea Lucian Blaga, Clubul Sportiv Municipal şi Federaţia de Tenis, fără a intra însă în detalii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus