Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Nu vrem si pace: se inchid centrele de vaccinare

Patru dintre cele şapte centre de vaccinare contra gripei noi au fost închise la Sibiu, din cauza lipsei de solicitări, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, la mijlocul săptămânii. Potrivit reprezentanţilor DSP Sibiu, începând de miercuri au fost închise centrele de vaccinare de la Cisnădie, Agnita, de la sediul DSP Sibiu şi de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu. Funcţionează în continuare centrele deschise la Policlinica Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu, la Spitalul Municipal Mediaş şi la Cabinetul Medical al studenţilor din municipiul Sibiu. "Am luat decizia închiderii centrelor din cauză că numărul solicitărilor a scăzut deosebit de mult în ultimele zile, astfel încât marţi am avut doar trei persoane care s-au vaccinat în aceste centre, iar luni doar cinci pacienţi. Cei care doresc să se vaccineze o pot face în continuare în centrele care au rămas deschise sau prin cabinetele medicilor de familie, care cunosc toate procedurile şi au la dispoziţie doze de vaccin", a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, dr. Elena Resiga, şef serviciu DSP Sibiu. De la deschiderea centrelor speciale pentru imunizarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, 1.488 de persoane s-au vaccinat în acestea. Numărul cazurilor de gipă nouă confirmate în judeţul Sibiu este de 127, înregistrându-se şi un deces.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus