Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Risc de avalansa gradul III la Balea

Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac a ajuns la aproape un metru şi jumătate, meteorologii anunţând că există risc de avalanşă de gradul al treilea, din cinci posibile, informează Mediafax.

Potrivit Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu, stratul de zăpadă de la Bâlea Lac a ajuns la 146 de centimetri, dintre care 13 centimetri depuşi doar în ultimele 24 de ore.

În aceste condiţii, s-a stabilit risc de avalanşă de gradul al treilea, din cinci posibile, stratul de zăpadă proaspătă având aderenţă redusă la stratul vechi.

În judeţul Sibiu a nins slab în ultimele 24 de ore, la Păltiniş stratul de zăpadă fiind de 28 de centimetri, la Boiţa de 16 centimetri, la Sibiu de 13 centimetri, iar la Dumbrăveni de 10 centimetri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Bâlea Lac

Vizualizari: 433

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus