Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Video: CSU invinge Gladiator cu emotii

CSU Atlassib Sibiu a învins cu 90-87 pe BC Gladiator Cluj-Napoca, într-un meci ce a ţinut sala cu sufletul la gură. Primul atac al CSU dă rateu. Johnson greşeşte, iar nou-venitul Herndon înscrie primele puncte. Pe rând, Haiduc, Herndon şi Miskovic ratează. Gruparea sibiană încearcă să mişte ceva, iar la 12-8 se cere primul time out al sfertului. Brown nu reuşeşte coşul de la distanţă, oaspeţii profită şi se apropie la numai un punct. Gladiator egalază, 15-15, rezultat cu care se şi încheie primul sfert.
Prima încercarea a celui de-al doilea sfert îi revine lui Calotă care ratează, este faultat însă şi beneficiază de trei libere pe care le şi transformă. Atacurile "gladiatorilor" sunt ratate pe bandă rulantă. La 24-15 pentru CSU, Bubu Roschnafsky cere time-out. Ban arată că nu e degeaba pe teren şi ridică moralul cu două coşuri de trei. Sfertul se încheie 44-35 pentru "studenţi".
Herndon aduce primele puncte în cel de-al treilea sfert. Clujul recuperează de două ori consecutiv, în timp ce Smith şi Herndon, stâlpii echipei, ratează pe rând. Totuşi tabela arată cea mai mare diferenţă a întâlnirii, 14 puncte în minutul 23. Lucrurile se agită pe final de sfert pentru că oaspeţii se apropie la numai două puncte şi se arată din ce în ce mai periculoşi. Calotă se joacă cu mingea, în momente în care ar trebui să simtă pericolul, oaspeţii profită şi preiau conducerea, iar sfertul se încheie 61-62. Scorul anunţă un ultim sfert de foc.
Calotă scapă iar mingea, clujenii preiau şi în doi timpi şi trei mişcări se distanţează la cinci puncte. Lui Brown îi ies coşurile de trei şi mai redresează situaţia. Sala simte pericolul la 69-66 şi se ridică în picioare. La jumătatea sfertului tabela arată 72-70. Clavon cere time out si-şi bagă elevii în sedinţă. Herndon reuşeşte de fiecare dată numai o liberă din cele două, Johnson pare că nu se împacă cu coşul, iar BC profită şi egalează, 76-76. Calotă devine omul sfertului prin liberele transformate. Tot el salvează şi ultimele şapte secunde tot prin libere, Miskovic dă un slam-dunk frumos iar Gladiator încheie cu un coş de trei în ultima secundă, scor final 90-87 pentru gazde. Pentru CSU s-au remarcat: Herndon, Miskovic şi Calotă cu câte 21 de puncte, Johnson 10 p, Ban 6 p, Smith şi Brown câte 5 p, iar Haiduc 1 p.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Gary Herndon

Acum 14 ani

Vă mulţumesc pentru sharing acest videoclip. Din moment ce fiul nostru se joacă în România noi nu-l lua la spre ceas de multe ori.
Raspunde

csufan

Acum 14 ani

We are glad that your son plays for our team, he is a very good player and helps us a lot in the games. Yesterday he played very well alongside our second new comer Miskovici and a young romanian player Calota, they all had very good stats 21 points and 10 bords Paul and Miskovici and 21 points Calota as well. Thanks a lot for your son I could say he is a blessing for our team because we didn't have such a great center for a long time, the crowd love him as well and hopes that he will play for our team more time.
Raspunde

me

Acum 14 ani

este corecta afirmatia: n-avem antrenor?
Raspunde

charlie

Acum 14 ani

cam slabut meci
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus