Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Paul Herndon, pivotul cu 51.5 la picior

Paul Herndon este unul dintre cei doi nou-veniţi la echipa CSU Sibiu. A fost de ajuns un singur meci pentru ca uriaşul american să câştige admiraţia suporterilor echipei, care îl văd ca un adevărat turn de control sub panorui. Pivotul nu este la prima experienţă în România. A mai jucat şi pentru CS Otopeni iar acum povesteşte despre cum se simte la Sibiu, ce îşi doreşte să facă în viitor dar şi despre pasiunile sale

Reporter: Cum te simţi la Sibiu?
Paul Herndon: Mă simt bine, îmi place oraşul Sibiu, mă înţeleg bine cu echipa. Am jucat în România înainte, la CS Otopeni. Când am primit oferta de aici ştiam din trecut că Sibiul este o echipă bună.

Rep.: Crezi că Otopeniul ar avea ceva de zis în privinţa asta?Faptul că eşti aici nu crezi că i-ar supăra pe cei de acolo. Poate te vor înapoi...
P. H.: Ei şi-au schimbat antrenorul imediat după ce am plecat eu. Eu cred că ei m-au plăcut doar că noul antrenor avea un nou stil pe care eu nu îl puteam înţelege.

Rep.: Ce ştii despre CSU Sibiu din punct de vedere al performanţelor? Dar despre jucători?
P. H.: Când am fost la Otopeni, a fost prima echipă la care am jucat pentru prima dată în România. Îl ştiam pe Jason Smith de pe atunci pentru că am jucat împotriva lui. Echipa este foarte bună.

Rep.: Ce jucători îţi plac de la echipă?
P. H.: Jason Smith pentru că îl ştiu din trecut dar şi ceilalţi. Toţi jucătorii muncesc.

Rep.: Ce ştii despre acest campionat?
P. H.: Ne concentrăm să câştigăm fiecare meci. Ştiu de echipele bune, de Mediaş, de Ploieşti, dar noi tot timpul trebuie să ne concentrăm pe meciurile care urmează. Tot timpul trebuie să ne concentrăm pe meciul următor pentru că acela contează.

Rep.: Ţi-e teamă de vreo echipă din România, de Mediaş, Cluj sau poate Ploieşti? Dar de vreun jucător?
P. H.: Nu îmi este teamă. Sunt chiar încântat. Echipele sunt talentate, au jucători buni şi îmi place să joc împotriva lor.

Rep.: Vezi vreo diferenţă între campionatele în care ai jucat până acum?
P. H.: Am jucat şi în Spania, acum şi în România. Nu prea există diferenţă între cele două campionate. Nu văd vreo diferenţă între cele două campionate, sunt la fel. Chiar sunt încântat că sunt aici! În Spania, spre exemplu, am jucat în peninsulă, unde clima este foarte caldă. Aici, la Sibiu este foarte bine, îmi place aici, este chiar frumos.

Rep.: Ai vreun jucător favorit din România?
P. H.: Nu ştiu, să mă gândesc. Posibil colegii cu care am jucat. Ar fi şi Santana.

Rep.: Cum îţi petreci timpul liber? Dacă ai timp liber...
P. H.: Nu prea am timp liber pentru că ne antrenăm mult. Mai ies duminica în oraş cu colegii mei, mergem la o cafenea şi bem o cafea. Explorez. Sunt numai de două săptămâni aici.

Rep.: Ţi-ai dori să rămâi aici pentru sezonul următor sau să pleci în altă ţară?
P. H.: Mi-aş dori să rămân aici pentru că este o echipă bună. Îmi place aici. Nu mă interesează unde joc atât timp cât mă înţeleg bine cu colegii mei şi câştigăm împreună fiecare meci.

Rep.: Ce vrei să faci cu viaţa ta după ce o să-ţi închei cariera de baschetbalist?
P. H.: Vreau să devin antrenor. Deocamdată învăţ.

Rep.: Ce părere ai despre antrenor, despre Darnell Clavon?
P. H.: Ca jucător a fost unul foarte bun, ştiu, pentru că am jucat împotriva lui. Ştiu că este şi foarte competitiv, vrea să câştige. Munceşte mult şi îi înţeleg atitudinea, îl înţeleg.

Rep.: Priveşte spre Divizia A. Care crezi că este cel mai bun antrenor, în opinia ta?
P. H.: Nu ştiu. Singura echipă care a avut performanţă este campioana Asesoft Ploieşti, cred că ei au un antrenor bun.

Rep.: Care sunt pasiunile tale şi ce mărime porţi la ghete?
P. H.: Sunt pasionat de jocuri video, îmi place să mă uit la televizor şi să ies cu colegii mei. La picior port 51.5, este foarte greu de găsit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

ctc

Acum 14 ani

ce intrebari ai putut gasi zici ca a complectat un oracol..
Raspunde

adi

Acum 14 ani

adevarul e ca intrebari chiar au fost slabe...se observa asta si din raspunsurile date de el care nu depasesc doua randuri. nici nu avea ce sa zica mai mult la asa intrebari.
Raspunde

pff

Acum 14 ani

de acord cu cele doua comentarii de mai sus...aa si totusi raspunsurile trebuiau adaptate putin, la unele fraze am avut impresia ca vorbeste un robot: " Munceşte mult şi îi înţeleg atitudinea, îl înţeleg." sau "Aici, la Sibiu este foarte bine, îmi place aici, este chiar frumos. " ... slab interviul sincer si fara suparare
Raspunde

Gary Herndon

Acum 14 ani

Eu sunt tatăl său în Statele Unite. I try la spre a traduce din română în engleză cu pagina de web Translator Google. Aceasta iw greu de a traduce toate cuvintele. Dar este foarte important! Numele fiului meu este "Boomer". El nu a fost Justin sau Paul deoarece el wa un băiat foarte mic. Vă rugăm să-l numesc "Boomer". La meciuri de baschet vom striga "Boomer ... Boomer ... Boomer ... Boomer!" Îi place numele lui.
Raspunde

stoica bianca

Acum 14 ani

Boomer tatal meu a povestit cu tine la un antrenament si eu am stat si am ascultat. Esti si tu un jucator foarte bun dexemplu ca si s Smith,Johnson,Brown,Miskovic si Haiduc. Vin la fiecare meci care este si is fanu numaru1.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus