Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Catastrofa in Siberia

Bilanţul catastrofei produse luni la hidrocentrala Saiano-Şuşenskaia din Siberia a crescut la 64 de victime, alte 11 persoane fiind date dispărute în continuare, a declarat, sâmbătă, un reprezentant al serviciilor de intervenţie.

"Am descoperit 64 de cadavre", a spus el, precizând că 11 persoane sunt căutate în continuare.

Cauzele accidentului produs la centrala Saiano-Şuşenskaia, aflată la circa 4.300 de kilometri est de Moscova, nu au fost stabilite încă.

Aproape 2.000 de persoane - angajaţi, specialişti şi membri ai serviciilor de salvare - sunt în continuare mobilizate în zona hidrocentralei, distrusă în proporţie de o treime.

Premierul rus, Vladimir Putin, care a vizitat vineri locul accidentului, a afirmat că persoanele date dispărute ar trebui considerate victime, bilanţul catastrofei ajungând astfel la 75 de morţi. "Este inutil să pretindem că acest lucru nu e clar", a declarat el.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Vladimir Putin

Vizualizari: 1163

Comentarii

2 comentarii

Marius

Acum 14 ani

Ce s-a intamplat acolo? E normal sa stim deja povestea accidentului? O stire total incompleta...
Raspunde

Ion Ion

Acum 14 ani

Marius, acolo s-o intamplat ca la hidrocentrala Saiano-Şuşenskaia se producea curent electric. Mai bine asteptau sa facem on Centrala nucleara la Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus