Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
13°C

Stroie vrea limitatoare de viteza pe Alba Iulia

Consilierul local Ioan Stroie a propus în şedinţa legislativului local de joi după-amiaza ca pe strada Alba Iulia să fie montate limitatoare de viteză. "Am discutat cu mai mulţi sibieni, care locuiesc în zona trecerii de pietoni de pe strada Alba Iulia, din dreptul benzinăriei Aral. În opinia acestora, în zona respectivă s-ar impune nişte limitatoare de viteză, din acelea din cauciuc, folosite, am văzut, şi la Cisnădie şi la Mediaş. Maşinile care trec pe acolo vin în viteză foarte mare şi le este greu să oprească pentru a ceda prioritate pietonilor care vor să traverseze", a spus Stroie. De asemenea, el a cerut o soluţie mai clară de avertizare asupra schimbării de prioritate efectuată săptămânile trecute la intersecţia străzilor Mitropoliei cu Tribunei. Mai nou, şoferii care circulă pe strada Tribunei au prioritate faţă de cei de pe Mitropoliei. "Mulţi nu ştiu şi acolo este, acum, o intersecţie periculoasă", a mai spus Stroie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 332

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Sorin

Acum 14 ani

Hai ca esti tare ! Nu am mai ras de mult asa !!!!!
Raspunde

cititoare

Acum 14 ani

Respect D-le Stroe,este perfect adevarat ceea ce spuneti. Pe linga asta,trebuie facute mai multe treceri de pietoni,ptr. ca de la Poligrafie pina la fostul Complex nu este nici una. Va doresc mult succes in activitatile viitoare!
Raspunde

sibian de rand

Acum 14 ani

asa asa!! puneti dracului limitatoarele alea, sa vedeti voi dupa aia blocaje in trafic pe alba iulia!!! Am trecut de sute de ori pe trecerea aia de pietoni, fara sa ma simt in pericol ca vine tiru peste mine!! Si inca ceva: ce anume trebuie sa stii despre prioritatea intr-o intersectie anume?!?!? Nu pentru aia exista indicatoare rutiere?!?!?!?! Am trecut aproape zilnic prin intersectia aceea, si constat ca dobitocii merg dupa amintiri, nu vad clar stopu ala mare cat o zi de post, iar altii nu stiu ce e un indicator de prioritate. Astea-s vrajeli pedepliste, sa se bage si el in seama cu ceva!! sa vina cu niste proiecte serioase, sau daca vrea, sa se duca sa dirijeze traficul in intersectia aia!!
Raspunde

atom

Acum 14 ani

dar domnule consilier de caini fara stapan care latra in fiecare noapte in zona blocurilor din tot sibiul cand scapam ? todeauna aveti alte griji fata de cele cotidiene ! trecerea de pietoni mentionata e la 200 de metri de semaforul de la alcomsib, iar in acea zona cred ca doar in noapte tarziu se circula cu viteza, pentru ca in timpul zilei in acea zona se sta in coloana, asa ca domnule stroie da si tu o tura prin oras si apoi fa propuneri !
Raspunde

spun ce gandesc in loc sa gandesc ce spun...

Acum 14 ani

acele fasii intinse pe strada sunt cea mai mare tampenie! Cum trec peste ele la o urgenta masinile de pompieri sau salvare, inteligentule!?!?! Mare cretin te-o mai facut si ma-ta!
Raspunde

Gheorghidiu

Acum 14 ani

Ce nu scrie in articol este faptul ca s-au aprobat alte masuri de limitare a vitezei: santuri cu apa, si multimi de tarani cu ciomege care vor ajuta la mentinerea unui trafic fluent in zona. Se va studia si implementarea unui proiect mai amplu: realizarea unui defileu in aceeasi zona, care se va numi simplu - Posada doi.
Raspunde

ce de boi

Acum 14 ani

stroie, nota 2. stai jos si sa vii la scoala cu parintii
Raspunde

m.p

Acum 14 ani

Mie mi se pare o idee buna,atat timp cat educatia balcanica a soferilor este asa cum o constatam fiecare in trafic. Cate indicatoare de circulatie se respecta? cate accidente sunt pt neacoradre de prioritate,pt depasire de viteza sau neacordare de prioritate pietonilor? cate sanctiuni aplicate in general in municipiu pt incalcarea /ignorarea semnelor de circulatie, care numai datorita hazardullui nu au condus la tragedii- Ganditiva "stimati"comentatori , chiar daca trebuie sa faceti un efort intelectual!
Raspunde

dan

Acum 14 ani

mai m.p. te-ai gandit tu cu mintea ta de nebalcanic cam cate accidente se petrec in oras din cauzapietonilor care circul animati de spiritul de turma si traverseaza cam pe unde ii taie.... hai sa zicem capul? iar pe strada cu pricina exista o trecere semforizata ceva mai incolo,care poate fii folosita cu succes,dar cum am zis deja,turma.........
Raspunde

dan

Acum 14 ani

si apoi nu inteleg ce limitatoare mai trebuie montate la cate gropi sunt deja montate, dar probabil dl. stroe are vreo firma care vinde asa ceva
Raspunde

doxi

Acum 14 ani

domnul stroie locuieste in acea zona, de aici interesul.doar nu credeati chiar ca-i pasa asa de mult de cetateni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus