Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Medicament pentru alungirea genelor

Un medicament revoluţionar, care determină alungirea şi îngroşarea genelor, ar putea conduce la dispariţia de pe piaţa cosmeticelor a produselor de tip Mascara, find testat, în această perioadă, în Marea Britanie. Şase clinici din Regatul Unit recrutează, în aceste zile, persoane care nu sunt mulţumite cu aspectul actual al genelor lor, pentru a testa noul medicament.
Oamenii de ştiinţă britanici consideră că acest medicament va conduce la dispariţia de pe piaţă a produselor cosmetice tradiţionale, de tip Mascara, deoarece noul produs îmbunătăţeşte aspectul genelor, făcându-le să crească mai lungi, mai dese şi de o nuanţă mai întunecată. Femeile voluntare care vor participa la aceste teste vor primi tratamentul în cauză pe o perioadă de şase luni. Noul medicament, în stare lichidă, este aplicat în fiecare zi pe gene, cu ajutorul unei pensule, fiind prezentat într-un ambalaj asemănător produselor din gama Mascara.
Testele sunt menite a determina viteza cu care acţionează noul produs, denumit Latisse şi cât timp vor dura efectele acestuia. Produsul este folosit deja în cazul pacienţilor care fac chimioterapie şi care şi-au pierdut firele de păr. Testele clinice vor fi efectuate deocamdată doar în Marea Britanie, înainte ca firma producătoare să obţină licenţa de comercializare în UE. Unul dintre efectele secundare a fost acela că genele pacienţilor au crescut mai lungi şi mai dese.
Firma producătoare a modificat formula produsului, pentru ca acesta să poată fi acum aplicat direct pe gene, în acelaşi fel ca produsele din gama Mascara. Medicamentul are deja licenţă de comercializare în SUA, unde este folosit de către femeile americane ca o intervenţie plastică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 295

Comentarii

2 comentarii

nadea

Acum 12 ani

dar cit costa ca doresc si eu
Raspunde

Georg

Acum 12 ani

V-as sfatui sa asteptati cativa ani...Sunt in faza de TESTARE...de multe ori, ani dupa testare, se dovedesc NOCIVE...cel mai simplu..puteti orbi..sau sa vi se usuce complet pleoapele si sa devina pergament...NU STIE NIMENI INCA NIMIC...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus