Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Anna Lesko a filmat o reclama cu Ghita Muresan

Singurul baschetbalist român care a evoluat în NBA, Ghiţă Mureşan a filmat săptămâna aceasta o reclamă împreună cu soliştii Anna Lesko şi Dan Bălan, pentru o companie de telefonie mobilă, informează Mediafax.

" Big Ghiţă" a filmat săptămâna aceasta împreună cu Anna Lesko şi Dan Bălan, fostul solist al trupei O-Zone.

"Cu Dan ne cunoaştem din SUA, am participat şi la emisiuni radio în direct. Filmările vor începe joi dimineaţa şi sper să iasă totul bine. Reclama va fi lansată în 15 februarie, la o zi după ziua mea de naştere, dar eu voi fi deja în SUA. De ziua mea, în 14 februarie, mă voi afla la Dallas, la All Star Game din NBA", a declarat Ghiţă Mureşan, pentru MEDIAFAX.

Fostul baschetbalist la "U" Cluj, de unde a plecat la Pau Orthez (Franţa) şi apoi în NBA, nu se află la prima experienţă de acest fel . Abia ajuns în SUA, în 1993, Ghiţă Mureşan a filmat o reclamă de succes pentru postul TV ESPN, care a câştigat titlul de "Reclama anului", urmată de cea pentru Snickers, în 1997, ce a fost şi ea aleasă în Top 5 reclame în acel an.

Pentru Big Ghiţă a urmat rolul din pelicula My Giant, alături de comedianul Billy Crystal, dar şi includerea în videoclipul lui Eminem, "My name is", în care a jucat rolul unui ventriloc.

Ghiţă Mureşan va împlini 39 de ani în 14 februarie. După titlul naţional câştigat cu "U" Cluj, în 1992, baschetbalistul de 2.31 metri înălţime s-a transferat la Pau Orthez, de unde după doar un an a fost draftat de Washington Bullets, în NBA, ligă în care a evoluat şase sezoane.

Ultimele meciuri din cariera din NBA le-a jucat pentru New Jersey Nets (1999-2000), după care a mai evoluat la Pau Orthez, dar şi la naţionala României, în preliminariile europene din 2002.

foto:mpinteractiv.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Big Ghitza

Acum 14 ani

„Singurul baschetbalist care a evoluat în NBA, Ghiţă Mureşan” Poate vreti sa spuneti ca „singurul baschetbalist ROMAN care a evoluat...” Greu cu limba romana...
Raspunde

cristi

Acum 14 ani

Scrisoare deschisa catre dna Ana lesko: spuneti de flacari. Va spun adevarul, dvs. flacarile iadului le aprindeti, asupra dvs. si a celor care va privesc. este vorba de pacatul de moarte al necuratiei. cititi in matei 5,27. nu veti putea face nimic bun, va repet doar catastrofe veti produce, si tot ce intreprindeti va fi blestemat, caci lucrati cu puterea satanei, in dispret fata de cel de sus. exista o singura solutie, cautati pe net fatima, si iacinta din fatima. trebuie sa imitati intocmai viata iacintei: pocainta, spovada, rugaciune, cainta, renuntare la pacat, la toate pacatele, distrugerea tuturor materialelor si melodiilor deocheate, convertire totala. alta sansa nu aveti. altfel dvs. si cei care va urmeaza, il urmeaza de fapt pe satana, si veti cadea, din pacate, toti in iad. adevar va spun, luati aminte.
Raspunde

un cititor

Acum 14 ani

mai "cristi", ai nevoie de un consult psihiatric.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus