Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mediasul se „scoate” la Oradea

După două înfrângeri consecutive, baschetbaliştii medieşeni au reuşit să câştige, destul de greu, meciul jucat la Oradea împotriva echipei CSM. Câştigătoarea partidei părea evidentă încă după primele 10 minute de joc, când elevii lui Bruno Soce au marcat nu mai puţin de 31 de puncte. În cel de-al doilea sfert, orădenii s-au apropiat încet-încet iar la pauza mare, diferenţa era de un singur coş, 46-44 pentru Gaz Metan. În cel de-al treilea sfert, orădenii chiar au luat conducerea după o serie de faze ciudate în care Ivan Zigeranovic a fost fluierat de arbitri pentru fault, apoi pentru un aut, jucătorul sârb cedând presiunii şi fiind sancţionat cu fault tehnic. Însă Deven Mitchell a luat meciul aproape pe cont propriu ca la pauză Mediaşul să se desprindă la 8 puncte. Ultimul sfert a fost un joc de glezne pentru medieşeni, care au profitat de eliminarea din tabăra orădenilor precum şi de faptul că alţi trei jucători aveau patru greşeli şi s-au apropiat de limita celor 20 de puncte, scor 97-78.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus