Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sanatatea angajatilor primariei Sibiu in pericol

Nu au scăpat de controlul inspectorilor ITM nici primăria Sibiu şi nici Consiliul Judeţean.

 Deşi a fost dată ca exemplu în rândul primăriilor din judeţul Sibiu, nici primăria municipiului Sibiu nu a scăpat de controale. Spre suprinderea tuturor, şi în ograda lui Johannis sunt probleme. Spre exemplu, primăria Sibiu nu îndeplineşte toate condiţiile legale de păstrare a carnetelor de muncă”. Francisc-Torok, directorul ITM sibiu a declarat că s-a dispus achiziţionarea unui dulap metalic, conform indicaţiilor legale.

 Problemele nu se opresc însă aici. În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă inspectorii ITM Sibiu au observat că la nivelul birourilor de la mansardă angajaţii primăriei Sibiu nu se bucură de „un iluminat corespunzător”. De asemenea, în primăria Sibiu s-a mai observat că nu există „control medical”.

Şi la Consiliul Judeţean Sibiu a fost identificată o abatere de la respectarea legii, însă una minoră. Astfel, inspectorii ITM au avertizat Consiliul Judeean pentru „neincluderea în regulamentul intern a prevederilor legate de egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ce mai articol, ce ton

Acum 14 ani

Ce prostie...
Raspunde

Ce mai articol, ce ton

Acum 14 ani

Ce prostie...
Raspunde

dan

Acum 14 ani

pai bine mai tovarasi,se poate asa ceva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus