Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Fiu injunghiat de tata

Aseară, în jurul orelor 22, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Roşia, au fost sesizaţi că în urma unei altercaţii între membrii unei familii, o persoană a fost înjunghiată.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii contradictorii între H. Werner, fiul acestuia, H. Remus Florin şi concubina fiului, S. Georgiana, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia tatăl i-a aplicat fiului două lovituri de cuţit în zona toracelui şi a braţului stâng.



Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, şi a primit îngrijiri medicale, iar starea sa este stabilă. El rămâne sub supraveghere medicală şi tratament de specialitate în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II.



Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Roşia, urmând ca, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale, să fie stabilită încadrarea juridică a faptei în vederea tragerii la răspundere penală a autorului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus