X

Zilele Astra Film in Bucuresti

O selecţie dintre cele mai bune filme din Festivalul internaţional de film documentar de la Sibiu ediţia a X-a, Astra Film Festival 2009, vor putea fi vizionate timp de trei zile la Bucureşti.

Evenimentul este organizat în cadrul unui parteneriat ASTRA FILM – Fundaţia Soros Romania (FSR).
Programul evenimentului cuprinde filme premiate la secţiunile competiţionale ale ASTRA FILM FESTIVAL 2009, câteva dintre filmele cele mai apreciate de public, și un matineu de documentar dedicat exclusiv copiilor.
În preziua evenimentului, FSR organizează o dezbatere dedicată necesității conservării patrimoniului în acele zone în care acesta poate fi afectat de dezvoltarea economică, dezbatere care se va concentra în special pe situația specifică a localităţii Roşia Montană din judeţul Alba.

Proiecţiile Best of Astra Film 2009 se desfăşoară, în paralel, în două cinematografe din Bucureşti: Noul Cinematograf al Regizorului Român al Muzeul Țăranului Român și Centrul Național de Artă Tinerimea Română – Eurocinema.

Accesul la proiecţile de film este gratuit pe toată durata evenimentului.

Astra Film a devenit o prezenţă constantă în Europa şi în alte colţuri ale lumii, programele Astra Film fiind vizionate în Cracovia şi Poznan (Polonia), Paris (Franţa), Torino (Italia), Novosibirsk (Siberia), Györ (Ungaria), Madrid (Spania), Londra (Anglia) etc.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact