Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Soc: Stirbet s-a mutat de la partid si scrie pe blog literatura adolescentina si cometarii anti-Johannis

Deputatul PD-L, Cornel Ştirbeţ, a anunţat astăzi că şi-a mutat cabinetul parlamentar din sediul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu pentru o cameră la Prefectura Sibiu. Programul de lucru: de luni până vineri, între orele 10 şi 14. Ştirbeţ primeşte în noul spaţiu sibienii în audienţe, numai vinerea, între orele 10 şi 14.
Totodată, Ştirbeţ şi-a anunţat intrarea în blogosferă. "De ce blog? Pentru o mai bună şi mai rapidă comunicare cu electoratul, petru prezentarea opiniilor şi cunoaşterea problemelor pe cvare le au sibienii", anunţă motivul pentru care şi-a făcut blog, Cornel Ştirbeţ.
Subiectele găsite de Ştirbeţ: Klaus Johannis. "Afacerile în Sibiu, ca în toată ţara de altfel, s-au învârtit şi se învârt în jurul puterii, Klaus Iohannis întruchipând puterea pură şi nealterată. În mod natural, oamenii de afaceri sunt legaţi mai mult sau mai puţin de hotărârile sale.
Astfel, de voie, de nevoie, unii îi ciugulesc din palmă, unii îl perie şi alţii îi sunt obedienți, pentru a nu-l deranja cumva", scrie Ştirbeţ pe blogul său.
În afară de comentariile la adresa primarului, Ştirbeţ încearcă şi ceva literatură de adolescent, cu un text ce pare decupat din revista şcolii: "Februarie 2010, România, Uniunea Europeană, iarnă capricioasă, politică, partide, politicieni, mass-media, moguli,alegeri, luptă, încrâncenare, acuzaţii, putere, preşedinte, premier, exaltare, decepţie, disperare, flacăra violet, Băsescu, Geoană, Boc, Iohannis, guvern, sărbători, saturaţie, lehamite", este un citat din încercările literare ale politicianului.
Deputatul şi-a pus link-uri pe site la blogurile lui Adrian Năstase, Raluca Turcan, Victor Ponta, Traian Ungureanu etc şi se declară un cititor al ziarelor Tribuna, Monitorul, Evenimentul Zilei, Gândul şi Gazeta Sporturilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Jack

Acum 14 ani

As spune mai degraba ca e literatura de avangarda, seamana cu un poem si nu e chiar rau. De unde pana unde literatura de adolescent?
Raspunde

lol

Acum 14 ani

Si care-i problema, johANUS este TABU, este BOUL APIS al Sibiului, nu are voie absolut nimeni sa-l critice?Ia mai lasati-ne cu sasul asta putred de corupt!
Raspunde

lol

Acum 14 ani

Apropo, voi (Turnul Minciunilor) de ce nu-i scrieti corect numele primarului, Iohannis, cum il are in acte? Stirbet de ce-l poate scrie corect? AHA , AM INTELES, VOI IL SCRIETI ASA DIN PREA MULT PUPINCURISM!
Raspunde

mm

Acum 14 ani

ce prost esti lol, si tu scrii tot cu j
Raspunde

Bogdan

Acum 14 ani

Sa fie oare acesta doar inceputul aducerii la suprafata a adevarului despre Johannis ? Pana cand ii va mai pacali pe sibieni acest personaj corupt pana in maduva oaselor, care se erijeaza ba in parintele Sibiului, ba in Carol I, desi nu este decat un mic gangster de provincie, imbogatit doar din afaceri oneroase ?
Raspunde

lol

Acum 14 ani

Nu, eu am scris Iohannis, dar daca accepti ca-l cheama si johANUS, atunci ai dreptate, domnule "mm"!
Raspunde

anonim

Acum 14 ani

Ce-mi plac "astia" care stiu tot despre cine e corupt si cine nu, cine si cat a furat etc. Ce ma surprinde e ca acesti oameni atat de "informati" nu reusesc sa-si foloseasca mintea lor atat de ascutita, sa o duca bine ei si familia lor si au mereu probleme financiare: adica sunt suficient de destepti pentru a-i prinde pe altii ca sunt hoti, dar ei singuri nu reusesc sa faca sa le mearga bine pentru ei [tipic romanesc - ne dam cu parerea despre fotbal, politica, medicina etc - in toate suntem experti mai putin in propria viata]. Iar pentru cel care scrie folosind cuvinte urate la adresa primarului , nu face decat sa-si exprime "excelenta" educatie primita. Un adevarat om nu se coboara pe sine insusi la un asemenea nivel nici atunci cand e intr-o situatie limita. Dar, cine a spus ca in situatii extreme cunosti caracterul omului, se pare ca nu a mintit [din pacate aici nici macar nu era o situatie extrema, era doar frustrarea cuiva].
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus