Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

13 martie Inferno la Balea Lac



Xventure România a programat o nouă ediţie a concursului Inferno pentru data de 13 martie. Ca în fiecare an, cel mai spectaculos concurs de freeride din România se va desfăşura la Bâlea Lac, pe crestele Făgăraşului, unde zăpada nu a avut de suferit, faţă de restul zonelor schiabile din România. Inferno este organizat în fiecare an în munţii Făgăraş şi reuneşte la start, de fiecare dată, în jur de 50 de concurenţi pregătiţi să strunească adrenalina unei coborâri libere, într-un concurs al cărei singură regulă este cine ajunge primul, câştigă. Înscrierile pentru Inferno 2010 se fac prin email, la adresa [email protected]. Taxa de înscriere este de 50 de lei. În această sumă sunt incluse transportul cu telecabina de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac precum şi consumaţia la tradiţionalul grătar ce precede cursa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus