Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Johannis: primavara viitoare, gropile din drum vor fi la fel de multe. Sau mai multe



Gropile din asfaltul străzilor din Sibiu vor persista în a întinde nervii șoferilor în fiecare primăvară, atâta timp cât prin Sibiu mai trec TIR-urile. Într-o intervenție mai lungă, primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat că traficul greu va face praf străzile din Sibiu în fiecare an și că în afara centurii ocolitoare nu există altă soluție. ”Avem străzi cu o infrastructură tot veche, cum ar fi Victorie, Coposu, dar unde se circulă incomparabil mai bine decât,spre exemplu, pe Maramureșului, Argeșului sau Avrigului. Pe acestea din urmă circulă toată lumea, inclusiv traficul greu, iar gropile sunt rezultatul traficului greu. Este foarte scump și greu să reabilităm străzile pentru un trafic greu”, declară Johannis. El promite că, după finalizarea centurii Sibiului, străzile din Sibiu vor arăta ”destul de bine” în mai puțin de un an de zile. ”În fiecare primăvară am reușit să plombăm toate străzile. Un drum vechi plombat, însă, nu face din acesta unul mai bun, ci unul mai prost. De aceea, fără centură ocolitoare, primăvara viitoare vom avea la fel de multe gropi, dacă nu cumva mai multe”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Klaus Johannis

Vizualizari: 585

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus