Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Gaz Metan invinge Craiova la Severin

Primul meci al Universităţii Craiova "acasă" la Severin a adus o înfrângere pentru olteni. Gaz Metan Mediaş a câştigat astăzi partida cu Craiova cu scorul de 2-1, goluri înscrise de Liţu (min. 8) şi Lazăr (min. 69), respectiv Trică (min. 89) pentru U Craiova. Craioveanul Florin Costea a ratat o lovitură de la 11 metri în începutul partidei, în minutul 11.
Tehnicianul lui Gaz Metan a spus după meci că echipa sa a câştigat meritat partida, iar Universitatea Craiova se poate salva de la retrogradare: "Craiova a avut o susţinere fantastică la Severin. Am întâlnit o echipă care joacă la fel de deschis ca şi noi. Rezultatul este echitabil, am fost mai buni, nu am nimic de obiectat, poate doar acel penalty, cred că a fost acordat destul de uşor. Craiova se poate redresa dacă obţine o serie de două, trei meciuri pozitive", a declarat Cristi Pustai.
De partea cealaltă, tehnicianul craiovenilor, olandezul Mark Wotte spune că oltenii meritau cel puţin un egal. "Meritam mai mult, în primele 20 de minute trebuia să fi marcat cel puţin două goluri. Florin Costea a avut cea mai mare ocazie pe care un jucător o poate avea în fotnal, un penalty, însă l-a ratat. Mă nemulţumeşte felul în care am luat cele două goluri, unora dintre apărătorii noştri le e frică să folosească capul, au arătat o atitudine iresponsabilă şi astfel am devenit vulnerabili. La 0-2 am jucat exclusiv pe cartea atacului, aşa cum a făcut Timişoara ieri, cred că ar trebui să ne îmbunătăţim mentalitatea şi să luptăm pînă la capăt chiar dacă totul pare pierdut. Nu a fost Gaz Metan mai bună, noi am luat gol şi uşor şi nu am reuşit să mai întoarcem meciul", a spus Mark Wotte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus