Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Va PUP, plecam la Basescu!

Grupul independenţilor din Parlament, la care au aderat recent foşti lideri marcanţi din PSD, Cristian Diaconescu şi Marian Sarbu, fiind doar ultimii dintre ei, se va transforma în Partidul Uniunea pentru Progres (PUP) şi îi va fi subordonat lui Traian Băsescu, a declarat, astăzi, pentru Agerpres, senatorul social-democrat Ioan Chelaru. "Informaţiile mele sunt că acest grup al independenţilor se va transforma într-un partid în subordinea lui Traian Băsescu. Acest partid se va numi Uniunea pentru Progres sau Uniunea Alianţelor pentru Progres", susţine Ioan Chelaru. Potrivit acestuia, anunţul privind înfiinţarea noii formaţiuni politice ar urma să fie facut până la sfârşitul lunii martie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Niculaie

Acum 14 ani

Ciudata este identitatea de metoda si strategie cu a KGB-istului Putin, care fiind Presedinte peste Imperiul Rus, pentru a-si asigura continuitatea la putere si in perioadele de interimat si-a infiintat PARTIDUL PERSONAL... Nu lipsit de interse si semnificatie este decretul (hotararea?) prin care Actele (legile) normative odata trecute prin Senat si Parlament, deci discutate, modificate si aprobate intr-o anumita forma, POT FI MODIFICATE DUPA, deci IN ULTIMUL MOMENT de catre PRESEDINTE..Deci omul propune, DUMNEZEU DISPUNE... La fel si insistenta pentru un PARLAMENT UNICAMERAL.. Toate se leaga intre ele.. Numai intrebarea este...PENTRU CINE se pregateste terenul? Consider ca toate adunate..linia conturata duce la o perspectiva inspaimantatoare... Partidul UNIC, Parlamentul UNIC, iar Presedintele modifica orice il taie capul in ultimul minut, fara a a mai consulta pe cineva sau a fi controlat de cineva. Si de fapt..nu exista in tesatura difuza de partide si grupari cineva sa i se opuna.. Chiar daca i se opune..odata creata structura, functioneaza cu altul, eventual... UNDE ESTE SEPARAREA PUTERII IN STAT, ESENTA SINE-QUA-NON a DEMOCRATIEI? Poate nu sunt clar...nu stiu..dar sper sa se inteleaga.. Nu persoana ca atare, ci tendinta, acceptarea tacita ca poti modifica o CONSTITUTIE cum iti vine bine..indiferent de partide..toti o vad foarte normal..aici e BUBA... Ca PMR si apoi PCR erau subordonate Gheorghiu Dej, respective lui Nicolae Ceausescu, e clar... DAR NU ERA(U) PARTIDUL CREAT DE PRESEDINTE, deci PARTIDUL PARTICULAR AL PRESEDINTELUI... Si Presedintele n-are voie, dupa cate stiu..sa fie CONCOMITENT seful vreunul partid, dara-mi-te sa aiba PARTIDUL LUI PARTICULAR... UNDE ESTE ECHILIBRUL? Aici e aici... Niculaie Numai ca..
Raspunde

Clarinetistul

Acum 14 ani

Alte sugestii de nume, GRATIS: "Uniunea Suflatorilor in Ceafa" "Uniunea Disperatilor dupa Rol Politic" "Uniunea a 10-a de Batut Joc de Poporul Roman"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus