Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

City News, 26 august

Fără internet nici bursa nu mai merge. Bursa sibiană şi-a întrerupt ieri activitatea din cauza providerului de internet, scrie City News. "Oricine joaca la bursa stie ca si un minut poate fi decisive in tranzactii, iar un sfert de ora poate cantari cat un intreg cont bancar. Providerul de internet n-a stiut probabil asta, pentru ca, din cauza unor probleme de conexiune, brokerii si operatorul de piata nu au mai putut comunica", scrie City News.

Juniorii de la handbal şi baschet primesc loc de "joacă" gratuit. Consiliul Local va supune spre aprobare o astfel de decizie în şedinţa din această săptăână, scrie City News. "Juniorii din echipele de handbal si baschet ale Sibiului vor avea dreptul sa se pregateasca in salile de sport ale unor scoli, iar cluburile pentru care activeaza nu trebuie sa plateasca nimic pentru asta".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1832

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus