Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

A murit Ted Kennedy

Fratele preşedintelui J. F. Kennedy, Ted, a murit în această dimineaţă, la vârsta de 77 de ani. Actual senator american, Ted este fratelui celebrului preşedinte, mort în urma unui asasinat. Supranumit „leul liberal al Senatului”, Ted Kennedy suferea de cancer la creier. El a fost diagnosticat cu această boală în urmă cu mai mulţi ani şi, potrivit apropiaţilor săi, a trăit mult mai mult decât prognozau medicii.
Cel mai tânăr dintre fraţii Kennedy, senatorul a dus mai departe tradiţia politică a familiei după ce fraţii săi, preşedintele John F. Kennedy şi senatorul Robert F. Kennedy au fost asasinaţi. Susţinător al preşedintelui Obama, Kennedy s-a dedicat activităţii de reformare a sistemului sanitar din SUA şi a primit pentru eforturile sale Medalia Prezidenţială a Libertăţii, cea mai mare distincţie civilă, în august 2009.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 757

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

ion

Acum 14 ani

Condoleante intregii familii , Dumnezeu sa-l ierte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus