X

Ministerul Turismului a amendat anul trecut 304 unităţi de primire turistică, cu 742.500 lei în total, pentru neregulile depistate, sumă dublă faţă de amenzile contravenţionale aplicate în 2008 de Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale (305.100 lei).

Cea mai mare amendă, respectiv 8.000 de lei, au primit-o hotelurile Bocca del Rio din satul Gura Râului (judeţ Sibiu), Cetate din Alba Iulia (judeţ Alba) şi hotelul Belvedere din staţiunea turistică Olimp. Amenda a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 709/2009, art. 10, lit.e., pentru “continuarea desfăşurării activităţii în structura de primire turistică după retragerea certificatului de clasificare”, potrivit datelor ministerului.

“Structurile de primire turistică ce au fost declasificate sunt: hotel Onix din staţiunea turistică Cap Aurora, hotel Ila din Vama Veche, restaurantul Victoria din staţiunea turistică Mamaia, hotel Palm Beach din staţiunea turistică Mamaia, hotel Havana din Constanţa, hotel Cleopatra din staţiunea turistică Saturn, hotel Minerva din staţiunea turistică Mamaia, vila Nufărul din staţiunea turistică Lacul Sărat, pensiunea turistică Relax din Râmnicu Vâlcea, hotel Andy din staţiunea turistică Predeal, bungalow-ul La Cetate din Târgu Neamţ”, potrivit datelor furnizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, și citate de NewsIn.

Foto: www.i-turism.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact